Начало форум ‹ Forums League ‹ Дискусии ‹ "Вратарски ъгъл"

scoot.bg

"Вратарски ъгъл"

Тук можете да дискутирате всичко относно турнира.

Модератор: Организатори

Мнение Пет Юли 31, 2015 6:33 pm
lazarov_simeon Римляните

За 50-60лв. ръкавици?! Не смятам да ставам професионален вратар на моята възраст:)

Мнение Чет Авг 13, 2015 11:51 am
dinomaniq Булфлийт Тийм

Вратарските ръкавици са важни за ръцете , но не са основното. Някога са пазели и без ръкавици.

Мнение Чет Фев 25, 2016 3:45 pm
L-U-D-I-A ФФК ХардуерБГ Аватар

Търся си изгодни ръкавици, че по големите вериги нещо си повярваха в цените... та попаднах в Outlet-а до Метро, в Адидаса на намалени ръкавици от 135 на 40 лв, но са 10.5 номер, ако на някой ще са му по размер.

Ако някой е попадал на намаления скоро, може да сподели :) Аз лично ползвам 8 размер.
x3m написа:
...а вратаря им е пълно копие на Ники Михайлов

Мнение Чет Фев 25, 2016 5:19 pm
MiaSanMia Лос Кохонес Аватар

Луд, ти купи ли ги тия ръкавици или само споделяш ни та разбрах :mrgreen:
"Играеш го рицар, а си принцеска" :rock:

Мнение Съб Фев 27, 2016 12:47 pm
ups ФФК ХардуерБГ Аватар

Мнение Съб Фев 27, 2016 2:34 pm
L-U-D-I-A ФФК ХардуерБГ Аватар

MiaSanMia написа:
Луд, ти купи ли ги тия ръкавици или само споделяш ни та разбрах :mrgreen:

Само споделям :21:
x3m написа:
...а вратаря им е пълно копие на Ники Михайлов

Мнение Нед Фев 28, 2016 8:47 pm
Trent71 Роко СФ Аватар

Любопитно интервю на Венгер за вратарите :)
http://www.arsenal.com/news/features/20 ... s-focused-

:gk:
"Най-големият ми страх е да се преродя като футболист и да не мога да вържа едно изречение."

Мнение Сря Дек 27, 2017 12:10 am

Здравейте,
имам нужда от съвет за грижа към вратарските ръкавици. За какво става въпрос: синът ми е на 14 и е вратар. Съсипва чифт ръкавици за малко повече от месец, като още след първият мач имат сериозни поражения по протектора ( ако така се нарича покритието по дланта). Нямам представа как трябва да се грижим за тях. Ръкавиците които сме използвали през годините са всякакви. Използвали сме марките Sondico elite, Adidas, Nike, дори някакви специални Elite sport. Резултата е един и същ за около месец се преотриват. Има ли нещо по особено при поддръжката на вратарските ръкавици.

Мнение Чет Дек 28, 2017 1:29 pm
Trent71 Роко СФ Аватар

Здрасти,

Принципно се мокрят преди мач и/или другия вариант е както повечето вратари правят с плюенето върху тях :mrgreen: иначе латекса остава сух и лесно се разпарчальосва.

Игра на изкуствен терен също съкращава живота на ръкавиците.

Като цяло, много си зависи и каква марка, и откъде, защото в България качествени ръкавици (особено за деца), забрави да намериш, всичките са с покритие тип вестник.
"Най-големият ми страх е да се преродя като футболист и да не мога да вържа едно изречение."

Мнение Чет Дек 28, 2017 2:08 pm
Sepulture ОЧЗ Меджик Аватар

Намокрянето, преди мач, както и плюенето, по време на същия, са абсолютно задължителни :mrgreen:
Също така, е хубаво да ги изперете преди първото ползване.
Отделно, ако и това не помогне, се ориентирайте към hard ground ръкавички, които са (уж) специално за твърди настилки (:

Мнение Пет Дек 29, 2017 12:56 pm
bomini ФВ Тийм Аватар

И съвет от нашиО вратар, след всеки мач ги пускайте в пералня само тях с малко прах без центрофуга. Това драстично удължава живота им.

Мнение Чет Яну 04, 2018 8:34 pm
EL_DIablo Арсенал България

Здравейте, можете ли да ми кажете къде има магазин, където има широк избор от вратарски ръкавици.Не поръчвам от нета, защото искам да ги пробвам и да съм сигурен,че са ми по ръката, въпреки размера. Ходих до Спорт Депо в моловете и имат само боклуци. Преди имаше един магазин на Reusch на бул. Черни връх, но и него го няма вече. Очаквам предложения :)
Arsenal - Bulgaria GK

Мнение Пет Яну 05, 2018 5:29 pm
Trent71 Роко СФ Аватар

Караш на усет и поръчваш по усмотрение от нета, щото в БГ са само боклуци... :) Освен може би в един магазин близо до пл. Македония, където продават ХО ръкавици, но са ЗВЕРСКИ надценени спрямо това, което можеш да си купиш в нета.

До голяма степен съм се специализирал в поръчките от СпортсДирект (и не само), и нямам грешен избор :mrgreen: та може да ти дам съвет на база с какви си пазил преди и какво търсиш в момента.

Мнение Пет Яну 05, 2018 5:35 pm
Trent71 Роко СФ Аватар

dinomaniq написа:
Вратарските ръкавици са важни за ръцете , но не са основното. Някога са пазели и без ръкавици.

Изравям това по-старо мнение за нещо по темата: наскоро една Фейсбук група качи снимка на пръстите на вратар от "онова" време. Да не ти казвам всеки пръст на каква нетипична посока сочеше....още изтръпвам като се сетя :|

Мнение Пет Яну 05, 2018 8:50 pm
Sepulture ОЧЗ Меджик Аватар

Пълни глупости. Заради такива неща и от моите пръсти нямат един, който да сочи напред. Но, като малък, кой да ти ги каже тия работи, пазиш си по кожа :mrgreen:

ПредишнаСледваща

Назад към Дискусии