Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow Код за отстъпка от бранда на Христо Стоичков

Входрегистрация

Код за отстъпка от бранда на Христо Стоичков
05 юни 2023
8hristo.jpg
Скъпи приятели,

Имаме удоволствието да ви съобщим, че считано от днес (05.06.2023 г.) всички участници в Българската Футболна Форумна Лига и техните семейства имат възможността да се възползват от специална отстъпка в размер на 15% при пазаруване на артикули от бранда на Христо Стоичков! Кодът е валиден до 31.12.2023 г. и важи за поръчки, направени от сайта www.8Hristo.com.

За да се възползвате от отстъпката, при извършване на поръчка, въведете код FLH8S15

Молим да имате предвид, че кодът за отстъпка може да се използва както от регистрирани клиенти на сайта www.8Hristo.com, така и от гости. Отстъпката не се комбинира с програмата за лоялност H8S FANCLUB, както и не може да бъде комбинирана с други промоции и кампании.

А в случай че вече нямате търпение да използвате кода, ето и линкове за достъп до част от артикулите на сайта:

Съветваме ви да разгледате внимателно богатата гама продукти на сайта и напомняме, че призьорите от Fairplay турнира в Етрополе, който започва днес, ще получат специални награди от бранда на незабравимия номер 8 - Христо Стоичков!
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Гад
Мачове: 6
Голове: 5

Случаен профил

Отбор: ОЧЗ Меджик
Мачове: 0
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal