Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow Мачове по празниците и отказване на отбора на Уайскаут

Входрегистрация

Мачове по празниците и отказване на отбора на Уайскаут
21 април 2023
Уважаеми участници,
 
Напомняме, че срокът за заплащане на дължимите такси е този уикенд. Също така бихме искали да обявим още малко административна информация:
 
--> Всички срещи за формат 8+1, които по програма бяха в ден вторник в 22 часа, са изместени за 21 часа в същия ден поради изискване на спортния комплекс. Това важи за всички срещи до края на сезона!
 
--> В двата тройни уикенда - 29.04-01.05 и 06.05-08.05 не са предвидени мачове. Ако има отбори, които желаят да изтеглят своите мачове от Юни месец за някой от тези дни, могат да го направят като се свържат с нас. Ние ще им съдействаме.
 
--> Отборът на Уайскаут взе решение да прекрати участието си в БФФЛ и всички срещи на отбора, съгласно регламента на турнира, ще завършват при служебен резултат до края на сезона. В тях наказания за картони НЯМА да се изтърпяват (също съобразно регламента)!
 
--> Тъй като бяхме запитани на няколко пъти - картоните от първата фаза на Втора Лига НЕ ВАЖАТ след разделянето на Втора и Трета Лига. За разлика от предни години, когато е имало плейофна фаза на Втора Лига, тази година разделяме дивизиите изцяло, поради което - натрупаните картони от първата фаза на сезона няма да се взимат предвид.
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Случаен профил

Отбор: 851
Мачове: 16
Голове: 10

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal