Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow Класика във финала за Зимната Купа!

Входрегистрация

Класика във финала за Зимната Купа!
26 март 2023

Последните три двубоя между ФЕН и ФК Форум ЦСКА завършиха наравно... абсолютно същото е валидно и за трите финала, в които двата отбора са е изправяли един срещу друг. Два пъти на финал за Купата и една СуперКупа, в които червените успяваха неизменно да победят своя съперник след дузпи. Дали стомната ще се счупи на четвъртия път в днешния опит ФК Форум ЦСКА да завоюва своята четвърта купа или ФЕН ще покажат защо са отбора в най-добра форма в последната година в БФФЛ и ще станат първия тим, който е защитил успешно зимната купа - ще разберем днес в 18:30 часа, когато започва големият финал на турнира.

 

Времето е чудесно, а в двата отбора почти не се очертават големи липси.  Заповядайте на Спортна София за поредния футболен празник с марка БФФЛ. И за да не бъдем съвсем голословни, прилагаме и прогнозата на Радо Шишарката - единстветният, който се престраши да напише няколко думи за срещата:

 

Футболна класика като за финал. В последния мач се изправят два класически отбора за БФФЛ с доста история зад гърба си. 

Фенчетата се намират в страхотна форма, както за купата, така и в първенството. 

От друга страна, червените записаха впечатляваща поредица от положителни резултати, които ги изкачиха напред в класирането, но за съжаление тази серия приключи след тежка загуба от отбора на ОЧЗ само преди няколко дни. 

Момчетата на Боян Върбанов имат предимство в сблъсъците с ЦСКА и това ги прави „леки” фаворити. 

Очаквам и двата отбора да предложат битка по-целия терен с висока концентрация и дисциплина.

Надявам се да се получи коректен двубой с повече попадение за радост на зрителите и показаната игра от отборите да бъде достойна за финал. 

Последно трябва да дам и прогноза, колкото и трудна да е тя…  

Прогнозирам минимална победа за отбора на ЦСКА 2:1 

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Wagabunda
Мачове: 1
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: СФК Берое
Мачове: 16
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal