Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow ФЕН ще защитават крехка преднина, а Лидер се нуждаят от силна вечер в КФЛ

Входрегистрация

ФЕН ще защитават крехка преднина, а Лидер се нуждаят от силна вечер в КФЛ
14 март 2023

Днес са реваншите от осминафиналната фаза за Купа на Футболните Лиги. Тежката загуба на отбора на ЯМК Симитли от настоящия носител на трофея - Амиго Северозапад с 0:7 обезсмисли реванша до такава степен, че той няма да се състои. Не така обаче стоят нещата с другите два двубоя на отборите от БФФЛ. Отборът на ФЕН е с отлични шансове за продължаване на четвъртфинал - Косьо Праматаров и компания ще защитават крехката си преднина от един гол срещу Клетниците, представляващи Vambos. В първата среща шесткратният шампион на БФФЛ постигнаха победа с 4:3 и сега се нуждаят от поне равенство, за да си гарантират продължаване напред.

В доста по-неизгодна ситуация са момчетата на Васко Младенов - Лидер Надежда. В първата среща те загубиха тежко с 1:4 от PVG и макар резултатът да не отговаряше на показаното на терена, задачата на Лидер е доста трудна. Това, което все пак дава шансове на нашия представител е фактът, че те определено разполагат с единици, които да наваксат изоставането, ако имат ден. Срещата е с начален час 19:30 и ще се проведе на Спортна Зона.

Успех на нашите момчета! 

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Арсенал България
Мачове: 4
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: ФК Мижав Интерес
Мачове: 13
Голове: 8

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal