Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow Прозорец Зимен Трансферен - Отваря на 02.02.2023 г!

Входрегистрация

Прозорец Зимен Трансферен - Отваря на 02.02.2023 г!
01 февруари 2023
След като зимният трансферен прозорец в по-голямата част от Европа затвори вчера, ние решихме, че е крайно време да отворим нашия.  Всъщност сега е моментът да ви споделим, че бяхме помолени от европейските управници на футбола да изчакаме малко, за да не бъдат засенчени те от трансферната върхушка, която предстои в БФФЛ!
 
Зимният трансферен прозорец ще бъде отворен утре - 02.02.2023 г. и ще остане така до 23.02.2023 г., когато официално започва и вторият полусезон! Всеки трансфериран играч може да играе от момента на неговия трансфер.
Напомняме на всички отбори, че разрешеният брой трансфери е три (минус броя извънредни трансфери, които сте правили през първия полусезон). Всички замразени играчи се размразяват, считано от 24.02.2023 г., когато ще можете да правите и трансфери по правилото за извънреден трансфер.
 
Също така всички отложени срещи с изключение на тези от Първа Лига, са насрочени и качени в програмата на сайта. Сега очакваме заедно с програмата да пристигнат и снеговете.
 
П.П. Ние ще обработим документите на Зиеш навреме, ако някой отбор има намерение да го вика на Спортна...
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Пий Си Мани Я
Мачове: 5
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: 262 Тийм
Мачове: 4
Голове: 2

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal