Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow В памет на Петър Дамянов - Тали...

Входрегистрация

В памет на Петър Дамянов - Тали...
18 октомври 2022
pepi.jpg
С огромно прискърбие ви съобщаваме, че на 16.10.2022 г. внезапно ни напусна Петър Дамянов – Тали, както го познаваха всички в Лигата. 

Няма да ви говорим за отбори, сезони и глупави резултати, защото той беше много-много над това. Тали идваше на „Спортна София“ с най-чиста усмивка и приветлив поглед, които бе готов да сподели с всеки около и на терена. Той не се вълнуваше от победите на всяка цена, а влизаше и играеше любимата си игра с достойнство, коректност и усмивка. Никога не нагруби съдия, съперник или делегат, никога не ритна умишлено някого. Когато му бе отсъждан фаул, Тали поглеждаше, за да разбере дали той е направил нарушението, и вдигаше ръка да се извини.

След края на мача винаги поздравяваше всички, независимо дали неговият тим е загубил, или спечелил, усмихваше се и се насочваше към най-важната част от футбола – времето, прекарано с приятелите след мача. 

Уви, Тали вече го няма, а с него я няма и част от нас. Тази част, която ни напомняше, че в това, което правим, има огромен човешки смисъл, че не е важно кой ще спечели на терена, а е важно това – да споделиш любимата игра и любимите моменти със своите приятели.

Благодарим ти, Тали, че всеки път, когато идваше да играеш футбол, ти напомняше на всеки един от нас за това! 

Поклон пред светлата ти памет! Почивай в мир!

Опелото ще се състои в четвъртък 20.10.2022 г. от 11:30 часа на Централните софийски гробища.
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Хулиганите
Мачове: 5
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: СФК Берое
Мачове: 2
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal