Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow Етрополе 2022 All-Stars

Входрегистрация

Етрополе 2022 All-Stars
14 октомври 2022
etropole2.jpg
Ако случайно сте тръгнали по автомагистрала Хемус и попаднете на задръстване, не се изненадвайте и не се заблуждавайте, че това има нещо общо с факта, че е петък. Ни най-малко! Просто започва четвъртото издание на Fairplay Cup в Етрополе и цели 12 отбора от БФФЛ са запалили автомобилите, бързайки да пристигнат навреме за турнира и да загреят. ФВ Тийм са се натоварили в две UP-чета и се движат бясно с 62 км/ч през Ечемишка. Най-тегаво им е на момчетата от Клуб Ф1, чиито болиди са едноместни, харчат доста гориво и не е много сигурно дали ще успеят да изкачат легналите полицаи на входа на самия град. 

И трите предишни шампиона на турнира - Клуб Ф1, ФВ Тийм и Анти Конти се записаха за участие, така че с интерес ще следим дали някой ще дублира титлата си.  Традиционно обаче, по-тежката битка ще бъде не на терена, а в ресторантите в Подковата и Еверест. Най-издръжливите ще продължат второто полувреме в пиано бара, където VAR ще се намесва нееднократно, разрешавайки тежки спорове. Шампионите от пиано бара ще се придвижат директно към терена, където в 09:30 започват първите футболни приключения. А "приключения" е точната дума за това, което ни очаква! 

След като идеята ни да кръстим групите с имената на шофьори не се прие добре, сега скучноватите група А, B, C и D изглеждат така:

Група А: ФВ Тийм, Хеттрик, Нелепите
Група B: ФЕН, Клуб Ф1, Пий Си Мани Я
Група C: Лидер Надежда, ГАД, ФРГ Ливърпул
Група D: Анти Конти, Хулиганите, Трол Тийм.

Напред, по един или друг начин, продължават всички, а ние ви напомняме, че срещите ще се отразяват и в livescore модула на сайта на БФФЛ. Ако, разбира се, делегатите се събудят навреме за срещите.

На всички отбори пожелаваме много бира, много голове и най-вече - феърплей и забавления! На останалите напомняме, че редовният кръг на БФФЛ на игрищата на Спортна София си тече и ние ще покажем на Етрополци, че също можем да ритаме топката високо в парка!
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: ЯМК Симитли
Мачове: 0
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: ФЕН
Мачове: 2
Голове: 1

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal