Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow Теглене на жребий за сезона, формат и кой е най-новият член на Втора Лига

Входрегистрация

Теглене на жребий за сезона, формат и кой е най-новият член на Втора Лига
09 септември 2022
Още малко административна информация за новия сезон:
 
- Със страхотен финален спринт и с магията на едно телефонно обаждане, отборът на ФК Глобол зае последното свободно място за формат 8+1. По този начин във Втора Лига ще се състезават 32 отбора, докато Първа си остава със стандартните 14 отбора.
 
- Цената за една среща през новия сезон във формат 8+1 ще бъде 105 лв.
 
- Във формат 5+1 ще се състезават 18 отбора като след проведено гласуване и чрез силата на демокрацията отборите взеха решение ДА ЗАПАЗЯТ продължителността на срещите в 2 по 35 минути. Цената за една среща ще бъде 90 лв.
 
- Административната такса за участие остава непроменена - 300 лв. Всички цени са с ДДС.
 
- Форматът на Втора Лига, както и как точно ще се формира Трета Лига 8+1 през сезона, ще можете да научите по време на тегленето на жребия за новия сезон, което ще се състои в 11:30 часа на комплекс Спортна София, днес, 09.09.2022 г. Жребият ще бъде предаван пряко на страницата ни във фейсбук.
 
- Непосредствено след изтеглянето на жребия ще бъде оповестена и програмата за първия кръг. На жребия ще бъдат изтеглени съперниците за първи кръг във всички дивизии, както и РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО на отборите в различните под-дивизии на Втора Лига.
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Феодалните Красавци
Мачове: 1
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Старите Пежа
Мачове: 1
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal