Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow Записване за летния турнир на БФФЛ

Входрегистрация

Записване за летния турнир на БФФЛ
09 юни 2022
Скъпи приятели,

След две доста напрегнати години, в които се налагаше да изиграваме сезона през месеците Юли и Август, най-сетне се очертава година, в която ще приключим навреме. Закриването на сезон 2021 - 2022 ще се състои на 2ри Юли, а в оставащите летни уикенди ще опитаме да върнем добрия стар "Летен турнир на БФФЛ", под надслов "Топка ритни - стопи мазнини".

Молим отборите, които имат желание да участват в летния турнир, да се свържат с нас. Точния регламент и условия ще можем да обявим СЛЕД като знаем броя на отборите, като сигурно е, че форматът ще е 8+1, ще се играе само в хладните часове (след 17:30 часа) като ще може да се ползват както часовете през седмицата, така и през уикенда, според желанията на отборите. Картотеките, както обикновено за лятото, няма да бъдат толкова строги!

Основната цел на турнира, както винаги, е да станем една идея по-малко дебели през лятото и да сме в минимално кръгла форма за новия сезон! Молим всички желаещи да ни пишат максимално рано, за да можем да се организираме не по-късно от 30.06.2022 г.
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: ЯМК Симитли
Мачове: 0
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: 73 Reunited
Мачове: 1
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal