Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow ForumsLeague в Банско се мести за 04-05.06.2022 г.

Входрегистрация

ForumsLeague в Банско се мести за 04-05.06.2022 г.
07 май 2022
belvedere_bansko.jpg
Здравейте приятели!

Включваме се отново, за да обявим новите дати за следващото издание на външния футболен турнир на БФФЛ, тъй като по неведоми пътища първоначално избраните дати взеха, че съвпаднаха с известно футболно събитие в България.

Както вече знаете домакин на това епично събитите ще бъде град Банско, но този път в периода 04-05 юни 2022 г. През тези два дни, надяваме се, ще се изиграят доста срещи, изпълнени с много емоции и неповторима атмосфера. 

Организаторите на турнира ще се погрижат за доброто настроение на отборите след всеки мач, благодарение на любезното съдействие на партньорите от Ариана!  

Специални награди за отборите от топ 4 и носителите на индивидуални призове ще раздадат и от H8S - брандът на Христо Стоичков!

Всички желаещи да се включат в надпреварата, трябва да направят това час по-скоро в темата в Съвета на представителите във форума. Оставяме линк:
 

КЛИК КЪМ ФОРУМА

 

До скоро и бъдете здрави!
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Ливърпул България
Мачове: 0
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Римляните
Мачове: 0
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal