Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow Прогнозите на Ради

Входрегистрация

Прогнозите на Ради
25 февруари 2022
"Прогнозите на Ради" малко звучи като "Коктейлите на Влади" :-). Нов ден - и нови прогнози, този път от Ради Благоев, който с охота прие да напише няколко думи за предстоящите полуфинали. Кратко, но съдържателно! Напомняме, че в прогнозите за четвъртфиналите Ради позна 3 от 4-те отбора, които продължиха напред. 
 
ЯМК Симитли – Феодалните красавци 

Симитли отново имаха проблеми с преодоляването на съперника си. За пореден път късметът им се усмихна и продължиха напред след изпълнение на дузпи. Следващият им съперник в лицето на Феодалните красавци също трябваше да премине „рулетката” на дузпите, за да отстрани борбения тим на ФК Враждебна. Очаквам да стане интересен и интригуващ двубой. 

В тази фаза на турнира силите са почти изравнени и най-малката неточност или подценяване ще коства много. Все пак си мисля, че ЯМКС имат леко предимство над съперника си и затова прогнозирам успех на момчетата от Симитли и достигане до така желания от тях финал. 

Резултат 4:3

Лидер Надежда – ФЕН 

На тази среща определено повече и отиваше да бъде финална, но жребият отреди да се срещнат кръг по-рано. И двата отбора не срещнаха съпротива в предходната седмица и с добра игра и изразителни победи продължиха напред. Дуелът между тези съперници се очаква да бъде много тежък, придружен с много борба по терена. Отборите се намират в добра игрова форма и предпоставките за здраво дерби са на лице. Доста трудно е да се даде прогноза за тази среща, но очаквам Лидер да постигнат трудна и сладка победа. 

Резултат: 3:2
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Гробарите
Мачове: 0
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Banda Bavarians
Мачове: 7
Голове: 14

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal