Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow Специалистът прогнозира (с Радослав Благоев)

Входрегистрация

Специалистът прогнозира (с Радослав Благоев)
18 февруари 2022
Нов ден, нови прогнози за четирите 1/4-финала от Зимната Купа. Този път - на един от по-новите колеги в делегатския екип, който обаче бързо навакса с мачовете и вече има доста добър поглед над всички отбори в Лигата. А именно - Ради Благоев от състава на Ливърпул България. Освен наблюденията като делегат, Ради има над 10 сезона в Лигата и повече от 230 мача за Ливърпул в нея - можете да се доверите на неговата преценка!

Ето и какво има да каже Ради по повод на предстоящите срещи:
 
ЯМК Симитли – ФК Бели и Дебели 
Определено Симитли влизат като фаворит в срещата. След трудния мач, спечелен с дузпи срещу Гад, очаквам да играят доста по-мотивирано и да избегнат сценария от предходната среща. От друга страна, цялостното представяне на Бели и Дебели определено е впечатляващо до момента. Момчетата поднесоха приятна изненада като преодоляха силния и доста по-опитен отбор на Шисел. 
Все пак очаквам Симитли да спечелят двубоя, защото са доста по-опитни и обиграни от съперника. Прогнозирам победа с 4:1 

ОЧЗ Меджик – Лидер Надежда 
Лидер е един от фаворитите за спечелване на купата. След като миналата година им се изплъзна във финалния мач, тази ще бъдат доста по-мотивирани да я спечелят. Надежденци правят страхотен сезон с хубав и атрактивен футбол.
Отборът на ОЧЗ може да изненада всеки съперник, особено ако бъдат подценени. Победата над Хеттрик със сигурност им дава самочувствие и вяра, че могат да преодолеят всеки. 
Тук очаквам да се получи хубав и атрактивен сблъсък с минимална победа на Лидер 3:2.

ФМ – ФЕН 
Този двубой си е „класически” за лигата. Двата отбора се познават доста добре, изиграли са много мачове помежду си и няма с какво да се изненадат. ФЕН надделяха с минимален резултат срещу 73 Reunited, докато ФМ бяха безапелационни срещу Ф1.  
Геша и компания влизат като „лек” фаворит в срещата, но и моето виждане е като на колегата ми Мартин, че двубоят ще се реши след изпълнение на дузпи. Прогнозирам голово реми в редовното време (2:2) и ФМ ще успее да излъже съперника при наказателните удари.  

ФК Враждебна – Феодалните красавци 
Тук се очертава доста интересен и напрегнат двубой. Отборът на Враждебна е непознат за мен,но по резултатите и представянето до момента в турнира си личи,че са сработен и обигран отбор. Феодалните красавци са млад и доста нахъсан тим, който е способен да победи всеки. До момента през сезона показаха бърз и атрактивен футбол. 
В тази среща давам леко предимство на Феодалните Красавци като отбор с повече опит, но не изключвам възможността ФК Враждебна да изненадат съперника си.  Прогнозата ми е 3:4 за „символичните гости”.
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Лозенец
Мачове: 0
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Баджо ФК
Мачове: 2
Голове: 1

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal