Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow Специалистът прогнозира (с Мартин Иванов)

Входрегистрация

Специалистът прогнозира (с Мартин Иванов)
18 февруари 2022
Зимната купа отново навлезе във фаза, която позволява да се напишат смислени прогнози за всички мачове без постът да е дълъг, колкото Шпека от Роко СФ. 
 
И ние веднага се заехме да търсим специалисти. Не търсихме дълго - бързо установихме, че такива няма, но пък пишман познавачи - бол. И с кого да започнем, ако не с Мартин Иванов - делегатът с най-много мачове в БФФЛ. Ето и неговите излияния:

ОЧЗ Меджик - ЛИДЕР Надежда
Макар Лидер да е смятан за фаворит в тази среща и предвид миналогодишното им достигане до финалната фаза, то аз бих заложил на „букмейкърския аутсайдер“, състава на ОЧЗ.
Лидер са безкрайно силни тази година и това го показват с играта си и многото отбелязани голове, но ОЧЗ изглеждат  мотивирани за едно добро представяне, а защо не и достигане до финал. 
Всичко зависи от това дали Лидер се съберат и дали няма да подценят съперника си, който вече изненада силния отбор на Хеттрик в предишната фаза.
Прогнозирам трудна, но сладка победа за състава на ОЧЗ с 3:2.

ФЕН - ФМ България
Без да ми се обиждат момчетата от ФМ тук нещата са сякаш ясни. ФЕН се очаква да пристигнат с 2 автобуса играчи и поне още толкова верни фенки и фенове. Но нещата на терена ще са различни и смея да се доверя на статистиката. А тя е, че ФЕН бележат трудно напоследък. Но пък и трудно допускат голове. ФМ пък са в подем с висока резултатност и сякаш този турнир е един рестарт за техния отбор.
Тук ще заложа на равенство и рулетката на дузпите ще покаже чии нерви са по-здрави. 
Резултат 2:2, а при дузпите никой не знае. Аз все пак ще дам глас за ФЕН, заради пердетата в отбора им, а това е решаващо при дузпите 😊

ЯМК Симитли - Бели и Дебели
Симитли се измъчиха срещу ГАД и с голяма доза късмет успяха да продължат след изпъление на дузпи. Видя се, че момчетата от ЯМКС изпитват трудности срещу технични, бързи и нестандартни играчи. Факт бе и че играха на 50% от възможностите си.
От своя страна Бели и дебели не са никак дебели и разполагат с доста можещи и жадни за победа момчета. Външните им играчи се вписват много добре в турнира, но забелязах големи пробойни в защитата им. Победата срещу Шисел беше абсолютно заслужена, макар и доста измъчена. Това обаче им е таванът, поне на този етап.
Залагам победа за Симитли, заради рутината, класата, самочувствието и опита на отбора.
4:1 за отбора на готвачите (Яж ми курабийките Симитли).

ФК Враждебна - Феодалните Красавци
Тук мога да предвидя не само победителя, но и количеството картони, което ще се изсипе. Момчетата от Враждебна са супер приятно попълнение, но имат няколко темпераментни играчи, които ако не бъдат контролирани няма да завършат двубоя. А Феодалните знаят как да изнервят противника с бърза, технична игра и желязна защита, на която би завидял всеки отбор от Първа лига.
Това ще е тежък, но красив двубой, където обиграността и младостта на Феодалните Красавци ще натежи. Все пак ФК Враждебна не са за подценяване, макар и трудната им победа в предишната фаза.
Краен резултат 5+ на 3 за Феодалните...
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: ЯМК Симитли
Мачове: 0
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: ТТЕК
Мачове: 9
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal