Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow Хер Бебе и Бели и Дебели също разменят своите дивизии

Входрегистрация

Хер Бебе и Бели и Дебели също разменят своите дивизии
07 ноември 2021

Поради невъзможност за събиране за формат 8+1 отборът на Хер Бебе избра да бъде преместен обратно в Трета Лига, където игра и през сезон 2020 / 2021 . На негово място във Втора Лига участие ще вземе отборът на ФК Бели и Дебели, който бе поканен съобразно класирането си от миналия сезон. Тъй като Хер Бебе са изиграли само 5 мача във Втора Лига, то Бели и Дебели наследяват техния актив.

 

Отборът на Хер Бебе ще участва в Трета Лига със събрания до момента актив на ФК Бели и Дебели, но няма да има право на промоция този сезон за Втора Лига. Ръководството на БФФЛ съзнава, че е нормално първо да си бебе, а после да станеш дебел (каквито примери имаме много), поради което разбира, че би било логично Бели и Дебели да бъдат в по-горната дивизия и пожелава успех и на двата отбора в новите им дивизии!

 

Ръководството на БФФЛ уведомява всички, че правилото за замяна на отбор в дивизията е валидно, само ако този отбор е изиграл не повече от пет срещи. Хер Бебе е последният такъв отбор, така че повече промени по състава на дивизиите няма как да има.

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: ФЕН
Мачове: 12
Голове: 4

Случаен профил

Отбор: Дебелите Старчета
Мачове: 1
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal