Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow Нулите и Еврофутбол размениха дивизиите си

Входрегистрация

Нулите и Еврофутбол размениха дивизиите си
30 октомври 2021

През изминалите десет дни, отборът на Нулите индикира, че въпреки голямото си желание да продължи участие във Втора Лига, събираемостта на отбора не позволява това и момчетата се отказват от участие в дивизията. Същевременно с това тяхното желание бе да продължат участието си, но в Трета Лига, където събираемостта е по-лесна. Тъй като това се случи до петия кръг и съобразно регламента, ръководството на БФФЛ взе решение да размени местата на Нулите с отбор от Трета Лига, който да продължи участието си директно във Втора Лига. До края на сезона има твърде много мачове и наличието на почиващ отбор е нежелателно.

 

На базата на това във Втора Лига, наследявайки актива на Нулите, участие ще продължи отборът на Еврофутбол. От своя страна - Нулите ще участват в Трета Лига с актива на Еврофутбол, но няма да имат право да спечелят промоция в рамките на сезон 2021 / 2022 г.

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: ФК Бели и дебели
Мачове: 9
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Олимпик Ракия
Мачове: 2
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal