Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow Есенното издание на Forums FairPlay Cup чука на вратата!

Входрегистрация

Есенното издание на Forums FairPlay Cup чука на вратата!
08 октомври 2021
След две изключително успешни издания, дойде време и за третото провеждане на турнира Forums FairPlay Cup, чиито домакин отново ще бъде гр. Етрополе. 12 отбора от Форумната Лига ще се впуснат в бясна надпревара с топката, бирите, а както изглежда и от прогнозата - с дъжда!

За трети пореден път повече от 200 човека ще потеглят по оста София - Етрополе, за да се забавляват с любимата игра. Шампионите от предните две издания - Клуб Ф1 и Анти Конти - отново са на линия в защита на своите трофеи.

Освен много футбол, организаторите на турнира са приготвили много бира, благодарение на партньорите от Ариана, както и специални награди за финалистите в турнира, осигурени от H8S - брандът на Христо Стоичков! За да разберете какви точно са те - запалете колата и заповядайте в Етрополе предстоящия уикенд... или пък следете сайта и фейсбук страницата на БФФЛ!

Лайвскор резултати от всички срещи можете да следите на сайта ни.
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Дианабад Юнайтед
Мачове: 0
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Squadra United
Мачове: 2
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal