Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow Лос Кохонес са шампиони на Втора Лига, но ще играят и догодина в нея

Входрегистрация

Лос Кохонес са шампиони на Втора Лига, но ще играят и догодина в нея
15 септември 2021
Отборът на Лос Кохонес, шампион на Втора Лига, се отказа от правото си на промоция в Първа Лига и ще играе отново във второто ниво на турнира. Поради това на негово място директно се качва отборът на Боми Ауто, завършил на Трето място във Втора Лига през изминалия сезон. Отборът на Физиозона, завършил на 11-то място в Първа Лига, запазва мястото си в дивизията, а за последното свободно място ще се борят отборите на Лозенец и Анти Конти завършили съответно на 12-то място в Първа Лига и на 4-то място във Втора. 

Срещата бараж между Лозенец и Анти Конти ще се състои в Събота (18.09) от 16:00 часа.  Искаме да напомним и още нещо важно:

1. Срокът за заплащане на административните такси за първия полусезон (който желае - може и за цялата година) е до четвъртия кръг (включително). Отбори, които не спазят този срок, ще бъдат наказани с отнемане на една точка без право на нейното възстановяване. Напомняме, че може да платите с карта, по банка или на делегата. Молим да пазите касовите си бележки, за да не възникват недоразумения.

2. Толеранс за екипите за всички отбори ще има в първите четири кръга. След четвъртия кръг е задължително отборите да имат екипи с номера! Молим ви да помогнете, за да може турнирът да има визията, която заслужава. Това ще е добре за всички нас! 
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Баджо ФК
Мачове: 20
Голове: 6

Случаен профил

Отбор: F.C. La Familia 1463
Мачове: 4
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal