Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow Ш-Ш-Шаламанов вкара три на Ш-Ш-Шисел България

Входрегистрация

Ш-Ш-Шаламанов вкара три на Ш-Ш-Шисел България
02 септември 2021
ЛидерНадежда победи с 3:1 ШиселБългария с хеттрик на Георги Шаламанов и запази живи шансовете си за бронзовите медали. Във Вторник двата отбора предложиха страхотен мач, вероятно един от най-добрите в Първа Лига през целия сезон. Бърза и мъжка игра, много голови възможности пред двете врати и поделено надмощие в различните части от срещата.

Макар през целия мач Лидер да водеха, момчетата на Мирослав Любомиров имаха достатъчно възможности да се върнат в мача като го направиха веднъж - за 1:2 в 42-рата минута чрез Богомил Иванчев. Все пак в самия край Шами затвърди страхотната си форма и оползотвори подаване на Калин Карабов за 3:1 и край на теоретичните шансове на Шисел за третото място. 

Ш-ш-шокиращо - за играч на мача бе избран младежът с хеттрика!

СФК Берое реализира знаменит обрат, след като изоставаше с 1:3 от ФМБългария, но докара нещата до 4:3 само за двете минути през втората част. ФМБългария изглеждаше по-стойностният отбор на терена и на момчетата на Петко Кафеджийски им беше доста трудно да обяснят на своя съотборник Александър Александров какво точно се е случило. Той излезе при 3:1 в 48-ата минута и докато се преоблече в съблекалнята, Добромир Павлов вече беше извел Беройци напред в резултата.

С тази победа старозагорци държат всичко около борбата за третото място в свои ръце, водейки с две точки пред Лидер Надежда кръг преди края. За ФМБългария пропуснатите три точки са с цената на още малко треперене относно сигурното им оставане в Първа Лига, макар баражът да е възможен само при доста сериозна въртележка в дъното на класирането.

И последно... преди да се понесем, за да гледаме ЯМК Симитли и Хеттрик, които ще играят довечера - Димитър Митев от ФЕН донесе драматична победа на своя отбор срещу Дата.БГ, след като вкара три гола и добави една асистенция. Въобще... в тия отложени срещи всеки си чуква по някой и друг хеттрик от няма нищо. За ФЕН победата има само ментално значение като забележете - това е първа победа на шампионите след игра от 30-ти Май тази година! Три месеца суша видяха своя край...
 
Това беше краткото ни включване. Скоро пак!
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Цифра Злина
Мачове: 2
Голове: 6

Случаен профил

Отбор: Роко Сф
Мачове: 0
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal