Skip to content

Новини

Начало arrow Новини arrow Кой ще се добере до бронза и кой до баража - интересна седмица ни чака

Входрегистрация

Кой ще се добере до бронза и кой до баража - интересна седмица ни чака
31 август 2021
Напрегнати мачове предстоят в следващите 7 дни. Изиграва се последната група отложени срещи, които ще хвърлят доста светлина преди финалния кръг на 11-12ти Септември. Ето какво ни чака на Терени Спортна София тази седмица:
 
- Днес има две люти битки със заряд в Първа Лига. Шисел България и Лидер Надежда ще играят от 20:50 като и двата отбора все още имат шансове за бронзовите медали. Шисел са в топ форма през целия втори полусезон като отстъпват единствено на Дианабад по спечелени точки в него, а Лидер... Лидер са си Лидер! С когото и да играят, винаги можеш да ги определиш като фаворити. Интересното е, че в срещите до момента, Шисел имат невероятното превъзходсто от 7 победи и само една загуба. Никой друг отбор в Лигата не доминира над Лидер по този начин.
 
- Веднага след този мач Дата.БГ ще се изправи срещу ФЕН в мач с много история. ФЕН безспорно са в криза и доиграват сезона, но за Дата-та мачът е ключов в борбата за избягване на баража.
 
- Утре от 22:00 часа СФК Берое и ФМБългария се изправят в "Зелено дерби" със заряд и за двата отбора. Берое са фаворити за третото място, но всяка загуба на точки може да ги свали от бронза, докато за ФМ все още съществува теория да се озоват на баража. Отборът на Ники Пиронков не е играл официална среща от 18ти Юли и предстои да разберем как тази дълга пауза се е отразила на Мениджърите.
 
- В Четвъртък #ЯМКСимитли ще се опита да закотви #Хеттрик на баража като същевременно си гарантира сребърните медали. Никак обаче не е сигурно, че Хеттрик ще се дадат лесно, защото те все още държат съдбата си в свои ръце - при три победи в оставащите четири срещи, директното спасение изглежда напълно реално.
 
- И последно - в почивния Понеделник Уайскаут ще направят последен опит да се доберат до баража предвид тежките кадрови проблеми и служебните загуби, които Лозенец натрупа. "Скаутите" се изправят срещу ФК Форум ЦСКА, чието форма през втория полусезон е също впечатляващо и макар да не са фаворити в срещата, по-голямата мотивация може да се окаже решаваща.
 
Заповядайте на Спортна. Там сме!
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Баджо ФК
Мачове: 20
Голове: 6

Случаен профил

Отбор: Трол Тийм
Мачове: 13
Голове: 1

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal