Skip to content
Начало arrow Новини arrow Физиозона направи важна крачка към спасението

Входрегистрация

Физиозона направи важна крачка към спасението
25 август 2021
Вчерашният ден предложи три интересни мача на Спортна София. Макар че три, три... колко да са три. Момчетата от Лозенец успяха да съберат само 7 човека и предпочетоха да загубят служебно срещу Лидер Надежда като по този начин вече имат само теоретични шансове да се спасят директно, а рискът от директно изпадане е напълно реален. Лидер, от своя страна, продължават борбата за бронзовите медали, където СФК Берое са с едни зелени гърди напред.

В срещите, които реално се играха, Физиозона записаха важна победа срещу Хеттрик и вече са на крачка от директното спасение. Момчетата на Николай Миланов ще играят отложена среща във втори пореден ден като тази вечер се изправят срещу ЯМК Симитли, които макар да изгубиха титлата, все още имат за какво да играят - второто място не им е гарантирано. Именно Миланов поведе своите съотборници напред като откри резултата след точно изпълнена дузпа, отсъдена за спъване на играча на мача - Мартин Соколчев в 27-ата минута. Бавно и методично момчетата от Физиозона поведоха с 3:0 срещу неузнаваемия тим на Хеттрик - Мишо Минков и компания винаги са се славели с подредена игра, която ако не друго, им носи необходимата сигурност в защита. Нещата въобще не стояха така вчера като трикратните шампиони на БФФЛ играха хаотично, неорганизирано и разчитаха основно на дълги топки към оставения сам в нападение Александър Живков. Крайното 3:1 в полза на Физиозона бе логичен завършек на двубоя, с оглед показаното на терена. Владимир Емануилов имаше няколко ключови намеси на вратата на Физиозона, предимно сред добри индивидуални изяви на Живков, с което не позволи на Хеттрик да поведат през първото полувреме. Така битката за оцеляване в Първа Лига продължава да е доста яростна като все още никой измежду Хеттрик, Дата.БГ, Лозенец, Физиозона и дори ФМБългария не може да е сигурен за своето директно оцеляване.

Във Втора Лига Дир.БГ се наложи с убедителното 4:1 над Римляните и на 99% си осигури присъствие на големия терен през сезон 2021/2022. По два гола във всяко полувреме донесоха трите точки на победителите, а Алпер Етем отбеляза почетно попадение за отбора на Белян Белчев, който ще трябва до последно да следи класирането, за да е сигурен, че няма да му се наложи да играе бараж. За играч на мача без избран добрия стар Росен Манчев (ROKI), който се отличи с гол и асистенция.
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Случаен профил


We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal