Skip to content
Начало arrow Новини arrow Съобщение относно довършването на сезона

Входрегистрация

Съобщение относно довършването на сезона
11 юни 2021
Уважаеми участници,

Съобразно проведеното гласуване, се взе решение турнирът да продължи през целия Юли месец с идеята да приключи в първия уикенд на Август. В рамките на предстоящия уикенд ще пуснем програмата за Първа Лига до края на сезона, а програмата за Втора Лига ще бъде пусната веднага след приключване последния кръг от редовния сезон, при разделянето на двете плейофни групи.
 
Ако всичко е по план - ще приключим на 8ми Август, а новият сезон ще започне в средата на месец Септември. Сроковете за записване за новия сезон ще бъдат обявени в следващите дни. В случай че изиграването на срещите се забави - ще реагираме според ситуацията и възможностите.
 
За да бъдат поставени отборите в равни условия в ключовата фаза на сезона - извънредни трансфери НЯМА да бъдат разрешени след 15.06.2021 г.!
 
Знаем, че пандемията направи нещата изключително сложни не само за нас, но и за вас - като участници и организатори на отбори. Използваме възможността да изкажем огромна благодарност за усилията, които полагате, за да може все пак сезонът да върви и да завърши в що-годе нормални обстоятелства! Ние ще продължаваме да правим всичко възможно, за да ви осигурим максимално добри условия за това. 

Оценяваме вашите усилия и ви благодарим!
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: ФМБългария
Мачове: 1
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Шисел България
Мачове: 3
Голове: 2

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal