Skip to content
Начало arrow Новини arrow Боми Ауто е на крачка от 1/4 финалите в Купа на Футболните Лиги

Входрегистрация

Боми Ауто е на крачка от 1/4 финалите в Купа на Футболните Лиги
30 март 2021
Трябва да признаем, че отборите от Форумната Лига не се представят никак добре в турнира за Купата на Футболните Лиги. Пандемията нанесе тежки удари на Дата.БГ, които не успяха да продължат участие, а отборът на СФК Берое се състезава с постоянен недостиг на хора, тъй като по-голямата част от момчетата се прибраха в Стара Загора още през месец Ноември. Беройци играят храбро, но последната срещата от групата остана единственият им шанс да запишат поне точка в турнира. 

На фона на това светъл лъч са момчетата от Боми Ауто! След като заместиха Физиозона, в качеството си на шампион на Трета Лига, Боми Ауто показаха, че опитът на малкия терен има сериозно значение, докато сякаш Дата.БГ и СФК Берое не успяха да се приспособят от 9-ката към 6-цата. С две победи, един хикс и една загуба, Георги Игнатов и компания заемат второто място в група Б и се нуждаят от само една победа в следващите две срещи, за да си гарантират продължаване на елиминациите. Първото изпитание е срещу лидера в групата - Лалетата. Очаква ни вълнуващ сблъсък, тъй като Лалетата се нуждаят от поне точка, за да си гарантират класирането напред, а другите два отбора - ФК Туристите от SPL и Дианабад от АМФЛ - също имат шанс за класиране, ако Боми не спечели. Да пожелаем успех на нашите момчета срещу представителя на Вамбос, да грабнат трите точки и да осигурят поне един вълнуващ елиминационен сблъсък на Спортна София

Срещата Боми Ауто - Лалетата ще се състои днес (30.03.2021 г.), с начален час 22:00, на комплекс Спортна София в Борисовата Градина. Срещата може да се наблюдава в реално време на сайта на БФФЛ (www.forumsleague.org) за всички регистрирани във форума потребители (регистрацията е безплатна и може да се направи по всяко време).

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: АЕ
Мачове: 1
Голове: 1

Случаен профил

Отбор: Глиган Атлетикс
Мачове: 2
Голове: 1

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal