Skip to content
Начало arrow Новини arrow Митични същества населяват Форумната Лига

Входрегистрация

Митични същества населяват Форумната Лига
26 март 2021
Днес е петък вечер, зимата току-що отмина, а до десетина дена очакваме лятото и на отборите да им стане много жега. Заведенията не работят и без да имаме особен избор - си стоим вкъщи и размишляваме върху нашия турнир (доколкото ни позволяват възможностите). Сетихме се и за любимото ни детско - Зоокупата... и въобще рязко установихме, че ако Форум Лигата се провеждаше в животинския свят, то ние вече сме подготвени, защото купища знайни и незнайни създания са "населили" турнира ни. За което ние най-искрено им благодарим! 

В следващите редове съвсем накратко ви предлагаме нашите заключения относно това как различните животински видове биха кръстили своите форумни отбори! Молим най-учтиво никой да не се чувства засегнат, а ако случайно някой се - на мига ще го премахнем от въпросния списък. А именно:  

Полярни мечки - Макар да не се навъртат много по нашите географски ширини, тези сладки мечовци безспорно са се записали във Форум Лигата и то от този сезон! Очевидно - под името "ФК Бели и Дебели".

Хиените - Всеки е гледал Цар Лъв. Според броя на децата в семейството, някои татковци и по повече от един път. Та, всички знаем, че хиените дебнат от засада, а липсата на засади във Форум Лигата прави нашия турнир перфектен за тяхното участие! Няма как - те са тук под формата на "Хулиганите".

Леприкони - Леприконите май не са много реални същества, но пък ние няма да имаме нищо против, ако са заровили някое и друго гърненце със злато под терените на Спортна София (това би обяснило защо на малкия терен има такива дупки!). Във Втора Лига А намерихме техния отбор, подвизаващ се като ОЧЗ Меджик

Бенгалски тигър - Те са бели и ходят... еми да - това са Уайт Уолкърс

Слон - Големи, леко бавни и са на години. Записали са се в Трета Лига под името Дебелите Старчета
 
Скакалец - Според проучване на университетите в Кеймбридж и Дерби, скакалците са животните са най-големи... да... wait for it... точно така.... тестиси! (Научен факт, не си го измисляме). Така тия скокльовци веднага ги намерихме, маскирани зад сигнално жълтото на Лос Кохонес. 
 
Динозавър - Всички твърдят, че динозаврите били изчезнали, обаче ние никак не мислим така. За справка - Трета Лига и отбора на Легендите!

Папагали - Прекарвайки живота си в клетка, тези сладки птиченца всеки уикенд излизат за малко от нея, защото си имат футболен отбор, който случайно или не носи цветни оранжеви екипи - Клетката НСК.

Диво прасе - Няма никакво съмнение, че отборът на дивите прасета в лигата е "Глиган Атлетикс"!

С цялата си наглост, троловете дори не са си направили труда да се скрият и директно са основали "Трол Тийм", случайно да не би някой да се обърка за какво става на въпрос. 

Жребците - Изтънчени същества, грациозни и същевременно изключително мощни. Ще трябва да се насочим към бохемите от Bohemians.

Магаре - Е няма как това да не са нашите хора от ЯМК Симитли. Само за едни конкретни характеристики от името не сме сигурни...

Делфин - Току-що изскочили от басейна, делфинчетата основаха Дианабад Юнайтед и се представят доста добре този сезон.

Овцебик - Да... такова животно има, не се шегуваме! Намерихме го като търсихме "Най-косматите животни на планетата" в Google. Цитираме - "За да се защити от ниските температури, той има дебел естествен пуловер от козина". Да се припознаят младежите от МенЧестХеър Юнайтед, моля!

Лъв - Няма как лъвчетата да не са в Лидер Надежда, щото хем са Лидери на животните, хем им дават надежда.

Засега толкова, но нашият анализ продължава! Ние няма да се задоволим с това и ще продължим да търсим кои други представители на истински и въображаеми животински видове са се записали да участват при нас.
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: ЯМК Симитли
Мачове: 3
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: ЕВРОФУТБОЛ
Мачове: 0
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal