Skip to content
Начало arrow Новини arrow Записване за Етрополе 2021

Входрегистрация

Записване за Етрополе 2021
23 февруари 2021
Здравейте, другари! 

Външният турнир тази пролет, както вече знаете, отново ще се проведе в град Етрополе, естествено със солидната подкрепа от страна на местната община. Миналогодишното издание се превърна в повече от сериозна надпревара, гарнирана с огромно количество храна, напитки, отлично настроение и не на последно място - честна игра. Записването за предстоящото издание вече започна и върви по план, а датите са 17ти и 18ти Април. Много от отборите вече са подали заявка за участие в турнира, но разбира се все още има възможност да се включите, ако не сте го направили до момента. Затова, ако искате да участвате - побързайте. Заявката се изготвя от представителя на отбора и се подава към организаторите на турнира. Тя трябва да включва:
- име на отбора
- име и контакт с представителя на отбора
- списък с имена на играчите и описание на придружителите на всеки един от тях (дали ще са с жена, деца и на каква възраст са децата + допълнителни изисквания, ако имате такива)

Заплащането на всички такси трябва да се направи към представителя на отбора, който има отговорност да ги предаде на организаторите. Срокът, в който трябва да се случи това, е между 1ви и15ти Март 2021г. 

Повече информация за всичко свързано с организацията и провеждането на турнира може да намерите в Съвета на Представителите.

Наздраве!
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Римляните
Мачове: 1
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Уайскаут
Мачове: 2
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow