Skip to content
Начало arrow Новини arrow Лидер - Дата.бг в повторение на миналогодишния четвъртфинал. Ето и останалите двойки

Входрегистрация

Лидер - Дата.бг в повторение на миналогодишния четвъртфинал. Ето и останалите двойки
08 февруари 2021
flcup_quarterfinals_2021.png

След като груповата фаза на Зимната Купа приключи, днес беше изтеглен жребият за четвъртфиналите на турнира, които отново ще се проведът във формат 5+1 на игрищата на ФК Виа. Жребият бе частично дирижиран като задължително противопоставяше отбор-победител в група, на такъв, който е завършил втори, а отбори от една група не можеше да се паднат един срещу друг. Така съдбата отреди на връх Свети Валентин да се срещнат:

 

Неделя 14.02.2021 г. 15:00 ФК Форум ЦСКА - ФВ Тийм

Неделя 14.02.2021 г. 15:00 ЯМК Симитли - Боми Ауто

Неделя 14.02.2021 г. 16:30 Лидер Надежда - Дата.БГ

Неделя 14.02.2021 г. 16:30 BBC - Клуб Ф1

 

Първите две двойки оформят единия полуфинал, а вторите две - другия. 

 

От 24 отбора останаха само 8 и макар всеки да е заслужил своето място в елиминациите, то определено срещите между отборите на ЯМК Симитли - Боми Ауто и Лидер Надежда - Дата.БГ приковават вниманието върху себе си. 

 

Като апотеоз на нашата безпристрастност сухата статистика веднага показва, че ЯМК Симитли - Боми Ауто и Клуб Ф1 - BBC не са се срещали никога досега в рамките на турнирите на Форумната Лига. Старите познайници Лидер и Дата.БГ са изиграли цели 7 здрави мача помежду си в пълен паритет - по три победи и едно равенство при голова разлика 13 на 13. Трябва да отбележим и че срещата е повторение на миналогодишния четвъртфинал между двата отбора, завършил 3:2 за Краси, Роджи и компания. Дали Лидер Надежда ще вземат сладък реванш и ще дръпнат с едни гърди (чашка A) в срещите помежду им ... предстои да разберем в Неделя. (Нас ако питате - 2:2 и поне по 9 дузпи на отбор)

 

ФВ Тийм и Форум ЦСКА са стари познайници още от зората на Форумната Лига. Двата отбора, които участват от първия сезон на турнира, са се срещали десет пъти помежду си като за трета поредна година ще премерят сили в турнира за Купата. Червените са в серия от пет поредни победи срещу своя съперник като за последно загубиха през 2012-та, но ако сте гледали страницата с трансферите, неминуеми сте забелязали, че в състава на ФВ Тийм се връща не кой да е , а един от най-добрите играчи в историята на отбора - Иво Генов. Дали Иво ще успее да хване един червен шаран в колекцията си... ще видим в Неделя.

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Алкатраз
Мачове: 2
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Ливърпул България
Мачове: 6
Голове: 2

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow