Skip to content
Начало arrow Новини arrow Специалистът Прогнозира с Цветомир Мирков... част 1... от 1

Входрегистрация

Специалистът Прогнозира с Цветомир Мирков... част 1... от 1
05 февруари 2021
След като пропуснахме една седмица, този път нашият "специалист" е на линия! И отново е делегат... и отново играе за Трол Тийм... и отново е играл някога за Хеттрик ... и... има 148 срещи като футболист в БФФЛ. Много "и"-та станаха. Тази седмица поканихме "This Guy" (не се сдържахме - вижте му снимката само!) - Цветомир Мирков. Цеци е една от най-благите (отново - С Н И М К А Т А) и отговорни личности в Лигата. Макар да не е толкова многословен, колкото Мартин, прогнозите му заслужават внимание! А ето и какво ни изпрати той:
 
Ще започна с това, да не се сърди никой, ако се почувства подценен/надценен, прогнозите не претендират за обективност, а са си по мои наблюдения като длъжностно лице и зрител-любител, изкарал доста от времето си по пътеки и пейки в комплекса (ех, Ванче, защо избяга с бирите ни, толкова ли нямаше как да продаваш "за вкъщи", то за някои СС си ни е почти като второ вкъщи!?!). 
 
Последните сезони, дори и азиатските букмейкъри се оплакват, че Лигата се е превърнала в доста неапетитна хапка - участват разни отбори, борят се, показват атрактивна, на моменти дори добра игра, карат се помежду си, като че има интрига и накрая ФЕН печелят. Да де, ама това е Купата и тук е по-очаквано да се случи неочакваното. Ще давам готовански прогнози, кръг преди края на групите, като вече могат да се наблюдават някакви тенденции и е по-лесно, но това му е готиното на аматьорските турнири - че никога нищо не се знае и идването или липсата на определен човек си е изключително ключово, особено при 6 на 6.

Група А
 
Доста сериозна група, от която ще се класират Форум ЦСКА и Ф1. Дори Нулите имат теоретичен шанс да продължат, въпреки че са на предпоследното място, така че ще е много интересно.
 
ФК Форум ЦСКА - Гад.БГ
ЦСКА винаги са ме изумявали как умело взимат мачове с минимални усилия и резултат. Мисля, че този мач няма да направи изключение и Гадчетата (или Гадинките, как е по-правилно?) ще бъдат надхитрени.
Прогноза: 1
 
Нулите - Клуб Ф1
Ще е дерби! Ще има положения и пропуски, но нито Нулите ще са 0, нито Ф1 ще паднат. Изкушението от бирата след мача за Ф1 ще е огромно и за да им е по-сладка, ще направят и невъзможното да се класират, знаейки вече резултата от горния мач. Но пък и Нулите имат качествата и силите да се пробват, та определено ще е интересно.
Прогноза: 2
 
Bohemians - Шисел България
Тук очаквам някой от Шисел да притичва от време на време на съседния терен да разсейва Анатоли на вратата на Ф1 или да му вкара гол, че победа само в техния си мач няма да им е достатъчна да продължат. Обаче пък Силвестър ще издебне момента и ще вкара за Бохемите. Бе сложна работа...
Прогноза: 2

Група B
За тази група мисля, че сензационно ФЕН няма да може да излезе, а Боми и Лидер ще продължат. ФЕНчетата стигнаха до ситуация, в която кръг преди края са трети и най-вероятно нищо няма да зависи от тях.
 
Клетката НСК - ФЕН
Симпатичният отбор на Клетката ще пробват да се възползват максимално от мача с именития си съперник и ще извлекат ползи като поиграят за удоволствие, но това няма да им е достатъчно...
Прогноза: 2
 
Лидер Надежда - СФК Берое
Нямам представа Берое в какъв състав ще се съберат, но готиното за тях е, че ще играят напълно освободено, знаейки, че няма какво да губят. Лидер, обаче, ще играят настъпателно и за победа на всяка цена, което го умеят доста добре и ще си вземат своето.
Прогноза: 1
 
FM All Stars - Боми Ауто
Боми си го могат. Въпросът е дали ще проявят милост.
Прогноза: 2


Група C
Симитли определят правилата в тази група и напълно нормално, след като възстановяването след мачовете с животворен елексир от хладилниците на Станчо е силно залегнало в народопсихологията им. Интересна ще е борбата за второто място, като очаквам разместване и 262 също да се класира.

Олимпик Ракия - ФВ Тийм
Някой нещо е направил с Ракиите и това не са те. Но точно, когато най-малко се очаква, ще се разиграят и ще развалят нечии чужди сметки и не знам защо, но звездите и кристалната топка ми говорят, че ще е в този мач. Немските гиганти, обаче, имат и опита и класата да не го позволят и ще е супер любопитно какво ще се случи.
Прогноза: Х
 
Роко Сф - ЯМК Симитли
Докато на съседния терен Ракиите и ФВ правят дерби и се късат от пропуски, тук може би ще се подхилкват, защото в крайна сметка суджуците няма да свършат и за всички ще има. И все пак Роко ще смени целия състав на полувремето, но това няма да притесни нито ЯМР, нито ЯМК, за да излязат с пълен актив точки от групата.
Прогноза: 2
 
Скуадра Олд Бойс - 262 Тийм
262 ще покажат, че не само екипите са им стършелски, ами и могат да жилят много яко. Скуадра демонстрират респектиращо представяне до момента, ще им е доста трудно да го проявят и в този мач, но пък всичко е възможно.
Прогноза: 2


Група D
Признавам си, че с изтеглянето на тази група се притесних сериозно, че народното здраве и световният мир са под въпрос. Ми не бях прав и само мога да поздравя за поведението всички участващи! Относно класиращите се, приятели от Лигата, с които сме си говорили и е ставало дума знаят, че още преди да започне турнирът съм им споделил, че според мен BBC имат сили да го спечелят и са най-малкото един от фаворитите. Не съм сигурен само дали ще съумеят да съберат боеспособен състав и за голямото, но ще се доберат до него. Опитният отбор на Дата е другият, който ще продължи.

BBC - Хулиганите
Футболен спектакъл! BBC са млади, бързи, технични, обиграни един с друг и най-важното за мен - коректни момчета, като всяко от тези им качества ще допринесе за потвърждаване с победа на и без това сигурното им класиране. Но от друга страна, въпреки 0та точки, Хулиганите имат не малко футболни аргументи и рутина, с които могат да направят мача интерсен.
Прогноза: 1
 
Хеттрик - Физиозона
Очаквам много мъжки двубой, в който и двата отбора ще се борят за победата до последно, като дори и да прехвърчат някои искри накрая ще се поздравят и всичко ще си остане в мача.
Прогноза: 1
 
Дебелите Старчета - Дата.БГ
Скрити под невероятно футболното име, будещо лека усмивчица и симпатии, символичните домакини далеч не са за поденяване или който си го позволи, ще разбере защо не е трябвало. Но Дата са врели и кипели, далеч не са вчерашни и едва ли ще е с лекота, но очаквам да вземат мача.
Прогноза: 2

Какъвто и да е резултатът от даден мач, не мисля, че е от значение. Всички са победители, така че пожелавам поредния прекрасен уикенд с футбол, приятели, хапване и пийване и се пазете, че основно от нас си зависи дали другия уикенд ще можем да се радваме на същото!
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Алкатраз
Мачове: 2
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: FM All Stars
Мачове: 8
Голове: 2

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow