Skip to content
Начало arrow Новини arrow Специалистът Прогнозира с Мартин Иванов и неговия Маркус - Част 2

Входрегистрация

Специалистът Прогнозира с Мартин Иванов и неговия Маркус - Част 2
23 януари 2021
markus_dog.jpg
Втората част на прогнозите на Марто малко се позабави поради технически причини... но все пак в увода бихме желали да ви припомним, че Мартин е в Лигата от далечната 2007ма година и за тези 14 години е изиграл 166 официални мача с екипите на Хеттрик, Трол Тийм и Роко СФ, реализирайки 69 попадения. Иначе казано - разбира я Лигата... можем да се доверим на прогнозите му. А ето ги и тях...
 
…За наличието на 2ра част на този епос може да благодарите на Маркус (снимката вляво), чието присъствие спомогна за поливането на служебния лаптоп  със солидно количество ракия... Резултатът е: - Маркус прочете един доста дебел вестник, докато аз ронех сълзи... ракията беше хубава
- а ти уважаеми читателю има с какво да се разсейваш, възседнал белия трон (надяваме се без корона) – не се опитвам да изместя броенето на плочки и четенето на съставките на шампоана 
 
Група C - Ей тая група е мъгла в мъглата.
 
Скуадра Олд Бойс - ЯМК Симитли
 
Не, че не познаваме отборите и не очакваме неочакваното от тях, ама чак пък толкова....
Още със старта Скуадрата изненадаха и взеха скалпа на Ракийте, които явно ги подцениха, а след това с много късмет излъгаха Роковците (които удариха 5 греди и играха с тактика "дебелия на вратата" (б.а. моа). Сега е ред на мача с лидера ЯМК Симитли, чийто победител ще е почти сигурен участник в следващата фаза. ЯМКС (или преведено Яж Много Конски  Суджук) вече срещнаха два от сериозните отбора в тази група и заявиха много сериозно претенции за мястото си в турнира. Определено скаутите на Симитли ще са проучили Старите момчета и няма да има грам отпускане. Въпреки магнетичната игра на Джуди не мисля, че силите му ще стигнат за да носи отбора отново.
 
Симитли ще се препотят, но ще победят. Предвид и прогнозата за топло време двата отбора ще изиграят едни продължения пред залата с биричка в ръка.

Прогноза - ЯМКС


Олимпик Ракия - 262 Тийм (бел. ред. Малко ни е тъжно, защото към момента на писане на статията Марто не знаеше, че 262 Тийм ще спечелят служебно този двубой... от уважение към труда му - оставяме напълно нерелевантната му прогноза)
 
(С цялото ми уважение към Олимпик Ракия искам да питам каква е тая Самуилова ракия дето сте жулили? Така здраво ви цепи главата, щом в последно време всеки ви цепи дето ви хване... момчета, майната й на титлата, мина много време от тогава, опомнете се, преглътнете тая горчива глътка, пийнете ако трябва малко зелев сок и се върнете там, където ви е мястото).
 
2454692-666-123456789-2 Тийм са много готини пичове и определено участват за удоволствие и заради насладата от играта. Зад тази лежерност обаче стои един много стойностен и обигран отбор, който бавно и методично, като едни пчелички, се труди и бележи гол след гол. Но решиш ли да бръкнеш в кацата с мед, ще се надигнат и ще те нажилят. И тъй като изпитвам огромни симпатии към Ракийките, ще се опитам да им подскажа, разкривайки една тенденция при противника им – 262 имат навика през първото полувреме да повеждат, а второто, на мястото на пчеличките-работнички да пускат по няколко търтея. Действие, носело и носещо им ядове, а понякога и подарявало точки на противниците им.
 
Ракийките пък са друга бира. От млад и обещаващ отбор, мачкащ всичко, като тийнейджър на парти в Студентски Град, до сърдити и обезверени старчета, каращи се помежду си и играещи заради старата слава. Те си знаят какво са забъркали в кухнята, но определено им липсват ключови „подправки“ в състава. Имат нужда от пробуждане и въпреки имагинерните шансове за излизане от групата, то няколко поредни победи могат да ги опиянят и сплотят.
Мачът ще е много приятен, коректен и ще се изиграе на един дъх, като 262 Тийм ще доминират през първото полувреме, но крайната победа ще е за Ракийките! Наздраве от мен и Маркус! 
 
roko_sf.jpg
Роко СФ - ФВ Тийм 
 
Ех Роко, Роко... Уж покоряваше наред и навред, а сега с такава мъка вкарваш – все греда. Макар и на последно място в групата отборът е способен да излъже всеки дръзнал да подцени мощта на Роко Сф. Съставен в ядрото си основно от бивши и настоящи величия на Хеттрик, то предстоящата среща с ФВ Тийм си е едно класическо дерби, класико от зората на Форумната Лига. А Ваговете не могат да се похвалят в момента с добри резултати. Надиграни от Симитли и додрапали до точката с 262 Тийм ще се опитат да се наложат над Роковците. Звездите (макар малко посивели и малко надебелели) в редиците на двата отбора ще предложи един финес и грация, истинско Ел класико. Дългата скамейка на ФВ и наплива на свежи сили силно може да наклони везните в полза на вагаджиите, но Роко притежава друго дълго и мощно оръжие ... опита и рутината на своите играчи. Хиксът тук ще е сякаш най-справедлив и красив като резултат, а дузпите ще изпълним отвън с бутилки бира и чаши греяно вино в ръка, където Станчо навярно ще разказва истории за мезе.
 
Прогноза – Резултатен Х
 
 
И ще приключим с Група Г. Когато я видях, тя бе моят фаворит за групата на смъртта. 

Дебелите Старчета - Физиозона 
 
Тука някой на някой може да смачка фасона. Старчетата са мирен и усмихнат отбор, но влезеш ли им остро знаят как да отговорят и да си го върнат. Успяха да вкусят от победата, но поеха и 5 парчета от BBC, което едва ли им се понрави. Определено вярвам, че ще излязат мотивирани и жадни да възвърнат алфа позициите си. Но противникът не е просто кой да е, а Физиозона. Макар и поизгубили навиците за игра на малкия терен, всички помним как преминаха през 3та лига, за да са фактор от няколко сезона на големия терен. При тях проблемът е дали някой ще тръгне да дразни отстрани и да го раздава по-виждащ и можеш от съдията. Съотборниците започват да се водят по тази гайда, противника се изнервя, съдията също и както няма делегат да ги озапти, укроти и с една дума да се прави на шут, мачът може да премине от зала в клетка. НО вярвам, че Физиозона, с всичките си пичове в отбора са израснали тези времена и определено са дошли за една спокойна игра и обиграване преди сезона. 
Двата отбора са с равен брой точки и ще търсят своя шанс. В този мач желязната защита на Физиозона и мълниеносното нападение ще надделее виртуозните изпълнения на техничните играчи на Дебелите Старчета.

Прогноза - Физиозона


Хулиганите - Хеттрик 
 
Паралелно на другия терен сили ще мерят два отбора "хулигани". Едните с това име, а другите с тази слава. И двата тима не се представят никак убедително и това си личи по броя точки – НУЛА. Хулиганите ме изненадаха със загубата си от Старчетата в 1ви кръг, последвана от още една от отбора на Физиозона. Очакват ги коравите отбори на лидерите – Дата и BBC. Отборът на Никса (Хулигани), вярвам, осъзнава това и ще се хвърли с всички сили да брани честта си срещу отбора на Шипков (Хеттрик).
Хеттик от своя страна имат много кадрови проблеми. Един от отборите с най-малко отбелязани голове (едва 3 броя, като другият такъв е Берое). Не бива обаче да забравяме срещу кого се бяха изправили – лидерите ВВС и Дата, като при втория мач завършиха с червен картон и намален състав. Но аз съм бил свидетел как този голям отбор, врял и кипял в толкова турнири, се вдига и побеждава, напук на всички прогнози и очаквания. Сърцето ми казва, че това сега ще се случи, но статистиката говори друго – Хулиганите ще вземат 3те точки и ще се молят на чудо за да продължат. (Па дано да бъркам)
 
Прогноза - Хулиганите

ВВС – Дата
 
Отвсякъде ми мирише на Х. Признавам, че петлетата от ВВС са ми непознат отбор и само от доклади за мачовете знам какво и колко могат. Обаче съм виждал Дата.БГ как играе на малък терен и ако Роджи има ден, то вратата на бяло-сините ще е бетонирана. 
ВВС са силен, обигран отбор, но едва ли са срещали отбор като Датата – нахъсани, напомпани със самочувствие, играещи до последно и умеещи умело да рушат играта на противника. Определено ще е интересен мач за наблюдаване.
Прогноза  - Равен
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Трол Тийм
Мачове: 2
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Арсенал България
Мачове: 1
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow