Skip to content
Начало arrow Новини arrow Специалистът Прогнозира с Мартин Иванов - Част 1

Входрегистрация

Специалистът Прогнозира с Мартин Иванов - Част 1
21 януари 2021

Стана ни неудобно ние да правим прогнози за кръговете от Зимната Купа понеже после някой ще ни обвини, че го играем комбина със съдиите... Затова взехме решение да дадем думата на видни капацитети от Форумната Лига, да го играят поставени лица и да прогнозират срещите от предстоящия кръг. Мислейки с кого да започнем, веднага се сетихме за Мартин Иванов - бивш футболист на Хеттрик, настоящ такъв на Трол Тийм и Роко СФ и един от най-опитните делегати в БФФЛ - красноречието на Марто е всеизвестно и надали има по-подходящ от него за нашата задача. Тъй като той бе многословен, както обикновено, се наложи да разбием прогнозите му на две. Ииии ... ето по нещичко за групи А и Б, разбира се - без редакторска намеса (как мислите се озоваха тия бири от снимката у него)!

 

Мартин Иванов: 

 

Група А е истинска въртележка. Всеки може да бие всеки, всеки може да падне от всеки.

 

Нулите - Шисел България

 

Нулите при дебюта записаха нула срещу временния лидер, но успяха да измъкнат 3те точки изпод носа на коравите Бохеми. В този кръг се изправят срещу отбора на Шисел, които след ударно начало и сравнително лесна победа в първи кръг срещу Гад.БГ бяха приземени от момчетата на Боби Модев със звучен шамар от 10 гола. Нулите, определено опипват почвата в първия си турнир, но очаквам поредната хладнокръвна игра и опит да се докажат сред „големите“.  

 

Шисел имат какво да доказват  - но при тях зависи как започне денят, дали вратарят Ивайло ще дойде, дали си е донесъл стоножките или ще моли да играе с гуменки, дали не се изнервят помежду си и като цяло много боб трябва да се хвърля и кафе да се изпие, за да се предвиди крайният резултат. Смятам обаче, че Шисел ще подценят противника си и Нулите ще излязат победители, използвайки жокери от „батковците си“ от 1ва и 2ра лига.

 

Прогноза - Нулите

 

Bohemians - Гад.БГ 

 

При Bohemians - Гад.БГ нещата са ми ясни. Първо Гад са страшно непостоянни и една силна среща бива окепазена от няколко слаби (а те вече изиграха мачЪТ на турнира си), никога не са били мотивирани да печелят такива турнири и за тях греяното вино и конският суджук от Станчовата сергия има много повече стойност отколкото тиквените медали. Bohemians от своя страна имат няколко виртуоза в състава си и всичко зависи дали ще могат да се събудят и съберат в този коварен ранен час в неделя сутринта. 

Вярвам, че Bohemians ще спечелят с разлика, но Гад определено ще ги обърнат после с бирите и виното.

 

Прогноза - Bohemians

 

ФК Форум ЦСКА - Клуб Ф1 

 

При ЦСКА и Ф1 ще има мерене на конски суджуци...Всички знаем, че ЦСКА са много опасен противник на малък терен и винаги безкрайно мотивирани да трупат титли и купи (навярно, за да има къде да складират топлите супи или греяното вино – с които обичат да гощават доброжелателите си). Ф1 ще разчитат, че мотиваторът им Чочо ще се е излюпил и ще ги поведе към поредния турнирен триумф. А и имат да си връщат самочувствието след неубедителното представяне в предишния кръг. Корави и опитни отбори, които се познават отлично и няма да рискуват загуба – първото равенство в групата.

 

Прогноза - Хикс

 

Групъ БЪ... не очаквам много от тази група вече. Сякаш класирането е решено. Всичко зависи от този кръг, за да се върне интригата и топката е в краката на догонващите.

 

Боми Ауто - Лидер Надежда 

 

Докато последните 2 кръга предвещават сравнително лесни мачове за Лидер Надежда, то на Боми предстои сблъсък с шампиона на Форумната лига ФЕН и там нещата са мъгляви. За да си подсигури 100% продължаване напред, Боми се нуждае от победа срещу Лидер Надежда, докато надеждата на Лидер е да се съберат и да пречупят Боми, което би завързало класирането в групата. И двата отбора са темпераментни, с много класни, но и емоционални играчи, което ще е гаранция за огнена среща. Боми могат да играят като добре смазана немска машина за голове, но резултатите им от последния турнир на малки вратички не бяха задоволителни. Ако не им тръгне играта и се изнервят, спойката в отбора ще се загуби. А Лидер притежават освен впечатляващи футболни умения, и способността да изнервят и обезкуражават противника. Предчувствието ми е, че победител ще е именно отбора на Лидер Надежда в напрегнат мач със скъсани гласни струни и поне 1 червен картон (жълтите ще се раздават като топли питки с руска салата от щанда на Станчо).

 

Прогноза - Лидер Надежда

 

FM All Stars - ФЕН 

 

FM All Stars – ФЕН...има ли смисъл да го коментирам? Вратарят на FM All Stars ще стане на шиш-кебап. ФЕН ще вкарат над 10 гола (през първото полувреме) и ще отпразнуват подобаващо, победата и класирането в следващия кръг. За FM All Stars този мач все пак ще е безценен в трупането на опит.

 

Прогноза - ФЕН

 

Клетката НСК - СФК Берое 

 

Клетката НСК - СФК Берое е далеч по-интересният мач. Двата отбора играят за честта си въпреки теоретичните шансове за класиране. Тук бих заложил на рутината на Берое, НО предвид, навика им да си пътуват през уикенда до дома за баница, вино и мезе и че ще си изгубят неделята, Клетката имат шанс да отмъкнат 3те точки. Всичко зависи дали Старозагорци ще се съберат.

 

Прогноза - СФК Берое

 

To Be Continued... 

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Bohemians
Мачове: 1
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Баджо ФК
Мачове: 0
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow