Skip to content
Начало arrow Новини arrow Програма, трансфери, отложени мачове

Входрегистрация

Програма, трансфери, отложени мачове
19 януари 2021
Уважаеми участници,

С цел изиграване на максимално много изостанали срещи до 01.03.2021 г. както и адекватно приключване на сезона в рамките на месец Юли, отложените срещи на отборите с по-малко изиграни мачове, ще се насрочат административно в периода 30.01 -25.02 само и единствено в светлите часове на денонощието. За предстоящия уикенд - 23.01-24.01 ще се изиграят само срещи, договорени директно с отборите.

От 30.01.2021 г. също така:

1. Отпада толерансът за липса на екипи. Ако някой отбор няма екипи, молим да се свърже с нас, за да видим как да решим казуса

2. Връщат се старите правила за отлагане на срещи, така както са разписани в правилника като всеки отбор ще има право на максимум три отлагания до края на сезона и максимум две от тях за срещи от един полусезон. Считаме, че към момента всички отбори са с по 0 заявки за отлагане. Отлагане ще може да се направи административно, ако е заявено до понеделник 23:59 часа и със съгласие на опонента, ако е след това при заплащане на таксите.

3. Трансферният прозорец ще отвори на 01.02.2021 г. и ще бъде отворен до 15.02.2021 г. като максималният брой играчи в отбора се увеличава на 28 за Първа Лига / Втора Лига и 26 за Трета Лига. Целта на това увеличение е всички отбори да могат да направят трансферите си без да махат играчи и да имат по-голям набор състезатели за сезона. Правилото за максимален брой играчи ще остане същото и занапред - с надеждата, че това ще осигури по-добра събираемост на отборите. Напомняме, че за отбори, ползвали извънредни трансфери - разрешеният брой трансфери е по-малък и респективно - за извършване на повече трансфери - ще трябва да минават по правилата на извънредния трансфер.

4. За край на полусезона ще считаме датата 01.03.2021 г. - т.е. след тази дата замразените играчи ще бъдат размразени.

5. Ако има отбори, за които, предвид ситуацията, участието в турнира е невъзможно, молим да ни уведомят. Към тях няма да прилагаме правилото за изваждане от турнира при неявявания, а ще налагаме служебни загуби, за да могат от новия сезон (при желание) да продължат участие от Втора / Трета Лига според ситуацията. Напълно разбираме съображенията на отборите, които не желаят да участват в текущата ситуация, но тъй като по всичко личи, че тя ще продължи още месеци, сме длъжни да осигурим нормалното провеждане на първенството за съставите, които желаят да участват.

Благодарим ви! Бъдете здрави!

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Bohemians
Мачове: 1
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Лос Кохонес
Мачове: 17
Голове: 21

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow