Skip to content
Начало arrow Новини arrow Преди кръга: Суха статистика и бели мечки

Входрегистрация

Преди кръга: Суха статистика и бели мечки
16 януари 2021
upcoming_games.png
Свършиха ни групите за предварителен анализ и поради това се налага да обърнем внимание на предстоящите този уикенд двубои за Купата. Мачове от Лигата няма, тъй като в последния момент вратарят на полярните мечки отпадна и те не можаха да се съберът. Моржовете подадоха оплакване, че са си направили плановете днес да ритат, жените им са отишли за риба и сега няма какво да правят, щото мачът отпаднал. Ще го разгледаме идната седмица.

Междувременно на ФК Виа ни чакат доста равностойни, на пръв поглед, мачове за Купата. Сигурно знаете, че в секция Предстоящи Срещи  можете да виждате историята на мачовете между всеки два отбора, които ще играят помежду си. Та в този ред на мисли:

Шисел България и ФК Форум ЦСКА са си разменили по три победи досега като последните три срещи са победи за Шисел без червените да отбележат гол. Чака си ни дерби. Клуб Ф1 и Гад.БГ пък имат по две победи и два хикса в общо шестте им мача... а последният двубой от групата е между Нулите и Bohemians, които не стига, че са играли само веднъж помежду, ами са имали наглостта да го завършат този мач наравно. Накратко в група А се срещат само отбори, които имат напълно равен баланс помежду си.

В група B срещите FM All Stars - Клетката НСК и СФК Берое - Боми Ауто също предлагат абсолютен статистичеки паритет, обаче защото отборите никога не са се срещали досега и ще трябва да разбият нулите (бел. ред. не Нулите от група А). На цялата равностойност се изсмяха Лидер и ФЕН, които се срещат в абсолютното дерби на кръга. Само дето до момента ФЕН са спечелили 6 от 6 мача срещу този съперник. Да видим дали най-сетне Лидерите на Васко няма да развалят тази традиция.
 
262 Тийм ще търси първа победа след три загуби от три мача срещу ФВ Тийм, а Скуадра Олд Бойс и Роко СФ ще направят третодивизонно дерби за пръв път в историята си. Олимпик Ракия ще направи всичко възможно да изненада ЯМК Симитли в десетия двубой между двата отбора като двата тима никога не са се срещали в мач за Купата (ха, ти да видиш!)

И в групата на Никитата е сигурно, че поне двама Николаевци ще победят. Хеттрик и Физиозона загубиха първите си мачове и сега се изправят един срещу друг с идея да запишат първи точки в Купата. Това са двата отбора, които изиграха последния мач в Лигата за 2020-та година като на 20.12 Физиозона спечели трудно с 3:1. Д-д-д-дебелите Старчета и Д-д-д-дата.Бг ще предоставят традиционен The Underdogs vs Тим-От-Първа-Лига двубой като по обясними причини това е първата среща между тези два отбора в историята на Лигата. BBC срещат Хулиганите като и тук за пръв път двата тима ще играят един срещу друг.

Така статистически погледнато - преди срещите от кръга 8 от общо 12-те двойки са в абсолютно равенство на срещите помежду си.

Сухичка статия стана, знаем... но специално се постарахме да намерим снимка на полярна мечка с футболна топка и то точно като тия, с които играхме миналия сезон!
 
 
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: 73 Reunited
Мачове: 0
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: ФК Задунайска Сич
Мачове: 7
Голове: 3

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow