Skip to content
Начало arrow Новини arrow Купата започва - Група B и опит пореден за ФЕН

Входрегистрация

Купата започва - Група B и опит пореден за ФЕН
09 януари 2021
Борбата на ФЕН с Купата на Лигата е само на крачка от това да бъде включена в гръцката митология или поне в рекордите на Гинес. За 15 години шесткратният доминатор в Лигата може да се похвали с това, че е отпадал във всеки един възможен етап на турнира, но така и не успява да се докопа до Купата. 

Съдбата не дава положителни сигнали на четата на Иван Димитров  и тази година, тъй като жребият им отреди място в безспорно най-тежката група. Компания на ФЕН правят текущият носител на трофея - СФК Берое, един от най-силните отбори в Първа Лига - Лидер Надежда, както и преминаващият на парад през Трета и Втора Лига отбор на Боми Ауто, който винаги е амбициран да се бори за трофея.

Към цялата тази плеяда от сериозни отбори прибавяме два тима от Трета Лига - непредвидимия състав на Клетката НСК, водени от голмайстора си Евгени Велков  и дебютиращия в Лигата отбор на FM All Stars, начело с опитния вратар Виктор Иливанов . Трябва да признаем, че за FM All Stars надали бе възможен по-тегав жребий и за тях всяка точка в тази група ще е успех в трупането на безценен опит в турнира. Клетката започнаха сезона в Трета Лига доста уверено и при добра събираемост със сигурност ще вземат точки от някои от фаворитите.

Докато при ФЕН и Боми Ауто събираемостта няма да играе роля, то при момчетата от СФК Берое, пандемията и затворените университети, може да се окажат проблем и Георги Бинев  да не успява да събира най-добрия си състав в защитата на титлата. Все пак Берое игра финал през 2019-та и спечели през 2020-та, така че в никакъв случай не може да бъде подценяван.

При Лидер Надежда нещата са тясно свързани с подредбата на планетите, настроенията на дамите, метеорологичните условия и натискът, упражняван върху всяко едно квадратче на футболната топка - или с две думи... абсолютно непредвидими са!

Каквото и да се случи обаче, уверени сме, че битката в групата ще бъде мъжка и ние ще я следим с интерес. Успех на всички отбори, а нашите прогнози са:

- ФЕН все пак ще излязат от групата, за да ни дадат възможност да пишем още статии за митологията
- СФК Берое ще имат трудности със събирането, но няма да се предадат без бой
- Когато отминат 35 луни, Лидер Надежда ще са спечелили поне девет точки
- FM All Stars ще са отборът с най-малко негативни емоции в турнира и ще реализират между 10 и 20 попадения в групата.
- Боми Ауто ще регистрират най-малко една победа над отбор от Първа Лига
- В поне четири от срещите на Клетката НСК броят общо вкарани голове от двата отбора ще е повече от десет.
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Легендите
Мачове: 17
Голове: 12

Случаен профил

Отбор: ЯМК Симитли
Мачове: 4
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow