Skip to content
Начало arrow Новини arrow Топката... о Господи... Топката!

Входрегистрация

Топката... о Господи... Топката!
12 ноември 2020
derbystar.jpg
С удоволствие съобщаваме, че официалната топка за сезон 2020 / 2021 на БФФЛ вече е налична с любезното съдействие на All4sport Bulgaria . Derbystar Brilliant Aps е готова да се подложи на ударите на всички форумни ритнитопковци! В този ред на мисли:

- Ако си пуснете Евроспорт събота и неделя и не попаднете на колоездене, е много вероятно да забележите, че топката, която ритат момчетата от Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд е ... същата! (Не само като разцветка, ами и като марка и модел). Ако на Левандовски му върши работа, надяваме се, че ще отговори и на нашите завишени критерии!

- Топката се помпи по определен стандарт, който даже е изписан на нея. Ако на поне един играч топката му е мека, а на друг - твърда... значи сме я напомпили добре :-)

- Топката е кръгла! И еднаква за двата отбора!

- Молим да я пазите от набезите на хората от парка или иначе казано - не забравяйте, че отборът-домакин има задължение да донесе топката, след като някой на терена я намери с левачката и я прати на паркинга на Васил Левски.

П.П. Говорим в единствено число, ама ние сме поръчали повече от една... за да не се подлага на всички тези изпитания самичка. Joga Bonito , дами и господа!
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Пий Си Мани Я
Мачове: 3
Голове: 1

Случаен профил

Отбор: Дианабад Юнайтед
Мачове: 2
Голове: 1

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow