Skip to content
Начало arrow Новини arrow Съобщение

Входрегистрация

Съобщение
10 ноември 2020
Уважаеми участници,

Изминаха три седмици, откакто ситуацията в страната се усложни и както ние като организатори, така и вие като участници, се налага да полагаме повече усилия, за да можем да практикуваме любимата игра в парка. За нас най-голямото предизвикателство е да направим така, че да уважим личния избор на всички, които се притесняват или не могат да участват като същевременно с това предоставим възможност на тези, които искат да продължат, да играят срещите си.

Ние, както и останалите аматьорски турнири в София, избрахме да продължим сезона като търсим баланса между двете групи хора. Поради това премахнахме ограничението за брой отлагания на отбор, както и сроковете за отлагане на мач. Към настоящия момент среща може да се отложи дори в последния момент без отборът да трябва да заплати таксата за мача, както регламентът повелява и без да се изисква съгласието на неговия съперник. Докато има желаещи и здрави отбори ние ще продължим да осигуряваме срещи за тях, но бихме искали да апелираме към отборите да отлагат срещите си, не защото най-добрият състезател не може да дойде, а защото наистина нямат хора за двубоя.

Натрупването на много отложени срещи ще доведе до гъстота в календара, когато, живот и здраве, всичко вече е в нормалните си темпове и молим да бъдете подготвени за това. Напълно уважаваме правото на личен избор на всеки един състезател и разбираме, че не на всеки му е до футбол в тези дни.

Също така, с цел намаляване на финансовите загуби, се налага да върнем таксата от 30 лв за изиграване на отложена среща, като ще се опитаме да я намалим на 20 лв, там където отложената среща ще се играе през уикенда.

Бъдете здрави!
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: ФК ГлоБол
Мачове: 7
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Шисел България
Мачове: 0
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow