Skip to content
Начало arrow Новини arrow Програма и административна информация

Входрегистрация

Програма и административна информация
20 октомври 2020
1. Програмата за предстоящия кръг е качена. Предвид забавянето, ще приемаме молби за административно отлагане до Сряда 14:00 часа. Но предвид алтернативите за изиграване, препоръчваме на всички да се опитат да се съберът

2. Програмата до края на 2020-та година ще бъде качена днес, в рамките на деня

3. Отборът на The Megicians беше премахнат от Трета Лига и тя остава с 22 отбора. Причината за премахването е, че отборът не изглеждаше достатъчно сериозен. В момента довършваме прекрояването на програмата.

4. Докато трае пандемията, ще използваме и часа в Събота от 10:00 на големия терен. Това ще позволи да се освободи един късен час през седмицата за изиграване на отложени срещи, както и да имаме един по-нормален час през Ноември и Декември.

5. В рамките на 2020та година ще бъдат изиграни първите 11 кръга от сезона. За Втора и Трета Лига срещите ще се подновят на 06.02.2021-ва година, докато в Първа Лига това ще се случи на 27.02.2021 г. Сезонът, ако всичко е наред, ще приключи на 03.07.2021 г. с баражи и награждаване.

Успех на всички!
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Дианабад Юнайтед
Мачове: 1
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Скуадра Олд Бойс
Мачове: 5
Голове: 9

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow