Skip to content
Начало arrow Новини arrow Етрополе - слънце пече, на терена локва - Мето я гребе

Входрегистрация

Етрополе - слънце пече, на терена локва - Мето я гребе
17 октомври 2020
След като през нощта се изваля достатъчно дъжд, че да стигне до края на годината, времето в Етрополе днес бе благосклонно към всички wanna-be-футболисти и донесе прилично количество слънце. Само на Мето му донесе гребло, за да може да изрине водата от терена преди началото на първите срещи.

И така - 15 отбора се впуснаха в атрактивна зоо надпревара, която започна с атрактивна победа на Боми Ауто в група Слонче  и завърши със стратегически хикс 3:3 между АЕ и Пий Си Мани Я в раздел Мамут. Изиграха се 15 мача, изядоха многократно повече кебапчета и кюфтета, а изпитото количество бира, благодарение на партньорите от Ариана, остана неописано. 3-4 пъти величествени шутове летяха към близките къщи, но нито един не попадна в целта - даже група работници подредиха керемидите на близък покрив, без да се притесняват, че някоя топка ще ги шибне по главата.

В края на деня, част от участниците посетиха срещата от В Група между отборите на Пирин Гоце Делчев и Чавдар Етрополе като за целта се преместиха с цели ... десет метра от единия терен на другия. Играчът на мача във всяка среща си отиваше със стекче бира Ариана, която (в повечето случаи) доблестно споделяше с останалите си съотборници... а понякога и съперници.

Слепият победи Клина, Станчо стана играч на мача, Шампионите продължиха напред, а Пий Си Мани Я ще донесат страхотния тъпан и агитка и утре, защото се класираха за елиминационното сафари. Надяваме се момчетата от Ливърпул да са превъзмогнали ВАР, защото и те ще трябва да потичат утре. Като заговорихме за елиминациите - програмата за тях, както и резултатите от всички срещи днес можете да видите в секция Резултати и Турнири. Елиминациите започват, както следва:

10:00 Клуб Ф1 - Хеттрик
10:00 АЕ - ФК Форум ЦСКА
11:00 Пежо Клуб България - Ливърпул България
11:00 Пий Си Мани Я - ФЕН

13:00 Полуфинал 1 - победителите от срещите в 10:00 часа
13:00 Полуфинал 2 - победителите от срещите в 11:00 часа

15:00 Финал

Бързаме, защото отиваме да изпием по едно... или повече. Наздраве и бъдете здрави! 
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: 73 Reunited
Мачове: 10
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: ФК ГлоБол
Мачове: 1
Голове: 3

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow