Skip to content
Начало arrow Новини arrow Решение на ДК на Форум Лигата (Лидер Надежда - ЯМК Симитли)

Входрегистрация

Решение на ДК на Форум Лигата (Лидер Надежда - ЯМК Симитли)
21 август 2020

След като се запозна с докладите на длъжностните лица от срещата Лидер Надежда - ЯМК Симитли и изгледа запис от двубоя, ДК на БФФЛ взе следните решения:

 

- Наказва с доживотно лишаване от състезателни права играча Тодор Иванов от отбора на Лидер Надежда за нанесен удар по длъжностно лице. Макар към момента състезателят да е със статут на разкартотекиран футболист, то бъдеща негова картотека в турнира няма да бъде одобрена.

 

- Наказва с допълнително лишаване от състезателни права за четири срещи състезателя Ангел Пашкулев от отбора на Лидер Надежда за отправени продължителни обидни реплики и опит за саморазправа с длъжностно лице.

 

- Наказва с допълнително лишаване от състезателни права за три срещи състезателя Йордан Николов от отбора на Лидер Надежда за отправени продължителни обидни реплики и заплахи към длъжностно лице.

 

- Наказва с лишаване от състезателни права за две срещи състезателя Георги Михайлов от отбора на Лидер Надежда за опит за саморазправа със съперников състезател.

 

- От актива на отбора на Лидер Надежда се отнемат 6 точки за неправомерно нахлуване и нанесен удар по длъжностно лице от публиката на отбора. На отбора се отправя последно предупреждение за изваждане от БФФЛ. 

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Хеттрик
Мачове: 1
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Олимпик Ракия
Мачове: 2
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow