Skip to content
Начало arrow Новини arrow Решение на ДК на Форум Лигата (442 - Роко СФ)

Входрегистрация

Решение на ДК на Форум Лигата (442 - Роко СФ)
11 август 2020

На базата на постъпили доклади от длъжностните лица, жалба от отбора на Роко СФ, както и след внимателен преглед на видеозапис от срещата между отборите на 442 и Роко СФ, ДК на Форум Лигата:

 

1. Наказва с лишаване от състезателни права за две срещи състезателя Александър Юруков от отбора на 442 за неправомерно навлизане на терена, докато изпълнява текуща санкция за натрупани жълти картони.

 

2.  Наказва с лишаване от състезателни права за две срещи състезателя Веселин Пенев от отбора на 442 за провокативно отношение и опит за саморазправа със съперников състезателн

 

3. Наказва с лишаване от състезателни права за две срещи състезателя Росен Василев от отбора на 442 за провокативно отношение (1 мач) и отправени обидни реплики към длъжностните лица на срещата (1 мач).

 

4. Наказва с лишаване от състезателни права за две срещи състезателя Михаил Марков от отбора на Роко СФ за провокация и опит за саморазправа със съперников състезател.

 

5. Наказва с лишаване от състезателни права за една среща състезателя Михаил Минков от отбора на Роко СФ за провокативно отношение извън терена по време на срещата. 

 

6. Отнема 6 точки от актива на 442 заради навлизане на публиката на отбора на терена по време на срещата, нанесен удар по съперников състезател и наплюване на съперников състезател в условията на пандемия. Описаните действия са извършени от публиката на отбора на 442.

 

Предстоящите двубои на отбора на 442 няма да започнат, ако на трибуните присъстват лицата, извършили действията от точка 6. Макар да разбира, че нарушенията не са извършени от състезатели на отбора, а от неговата публика - ДК на Форум Лигата напомня, че съобразно Дисциплинарния Правилник на турнира всеки отбор е отговорен за поведението на публиката, която идва да го подкрепя. Поради това отправя последно предупреждение към отбора на 442 за изхвърляне от турнира при нов подобен случай, свързан с публика или състезатели на отбора.

 

Всички решения влизат в сила от момента на тяхното обявяване. Наказанията на състезателите на Роко СФ важат и за основните отбори, в които се състезават, предвид специалния статут на отбора на Роко СФ. 

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: ФК Форум ЦСКА
Мачове: 0
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Хеттрик
Мачове: 8
Голове: 1

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow