Skip to content
Начало arrow Новини arrow ФК Торнадо се отказа от участие, Скуадра Олд Бойс ги замества в Трета Лига

Входрегистрация

ФК Торнадо се отказа от участие, Скуадра Олд Бойс ги замества в Трета Лига
13 юни 2020

Поради натрупани кадрови проблеми, отборът на ФК Торнадо се отказа от участие в Трета Лига на БФФЛ. Един от най-коректните и приятни отбори в дивизията няма да може да продължи участие поради невъзможност да събира достатъчно играчи до края на сезона. 

 

Същевременно, проблемите, които преследваха отбора на Скуадра Олд Бойс още от края на първия полусезон, продължиха и в началото на втората част на турнира. Скуадрата, които влязоха във Втора лига в последния момент преди началото на годината, страдат от доста контузии и нямат възможност да продължат участие във формат 8+1, като изявиха желание да участват в Трета Лига от сезон 2020 / 2021. След отказа на ФК Торнадо, за да се избегне наличието на два почиващи отбора всеки кръг, както и предвид факта, че ФК Торнадо отложи първия си мач след рестарта, Ръководството на БФФЛ взе решение отборът на Скуадра Олд Бойс да заеме мястото на ФК Торнадо в Трета Лига още от текущия кръг и да доиграе сезона с техния актив. Скуадра няма да имат право да се класират във Втора Лига нито директно, нито чрез бараж. Целта на тяхното участие е запазване на интегритета на турнира, както и предоставяне на възможност на момчетата да продължат дългогодишното си участие в БФФЛ. Във Втора Лига - се присъждат служебни загуби на Скуадра Олд Бойс във всички срещи до края на сезона като отборът ще заеме последното място в дивизията и ще се счита за изпадащ.

 

Ръководството на турнира благодари на ФК Торнадо за коректността и е готово да приветства отбора обратно, в случай че момчетата желаят да се запишат отново в някой от следващите сезони. 

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Скуадра Олд Бойс
Мачове: 0
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: ОЧЗ Меджик
Мачове: 8
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow