Skip to content
Начало arrow Новини arrow Васил Миланов: Какво да кажа, лепнах му я в сглобката и какво, да му чета вестник ли, к‘во?

Входрегистрация

Васил Миланов: Какво да кажа, лепнах му я в сглобката и какво, да му чета вестник ли, к‘во?
06 юни 2020


 

   Васил Миланов oт отбора на Анти Конти грабна приза за "Гол на месеца (февруари/март)", след като събра 23 гласа за перфектното си изпълнение на ножичен удар във вратата на ХардуерБГ Оувърклокърс.

Eто и неговия коментар:

   „Здравейте, форумни футболяги! Първо искам да благодаря на всички, които гласуваха за моя гол и най-вече на съотборниците ми от Анти Конти, които ме подкрепиха мощно. Поздравявам и другите номинирани, защото има наистина майсторски голове.

    За гола... "какво да кажа, лепнах му я в сглобката и какво, да му чета вестник ли, к‘во?“

Като оставим шегата настрана, бих казал, че самият аз се изненадах от гола и дори в първия момент не разбрах, че топката е във вратата. Чух, че съотборниците ми започнаха да се радват и разбрах, че се е получило. Искам да отбележа, че освен голяма пъргавелка, Симеон Борисов е и добър тъчаджия (от него беше асистенцията).

 

  Относно подновяването на лигата, мисля, че всички сме доволни, че най-накрая се завръщаме на Спортна София. Доста показателно е колко бързо голяма част от отборите потвърдиха участието си. Според мен, различното след тези 3 месеца е , че освен килцата, желанието и насладата от играта ще са доста по-големи. Не смятам, че ще има някакъв страх и паника.

  Пожелавам на всички да са живи и здрави и без контузии. Сега още повече трябва да оценим колко е хубаво да пориташ с приятели и след това да обсъдите мача на по бира.“

 

Видео от класацията:
-> https://www.youtube.com/watch?v=uCtwyQQG8-Y

1234.jpg

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: ФВ Тийм
Мачове: 1
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Покер
Мачове: 15
Голове: 7

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow