Skip to content
Начало arrow Новини arrow Програма за Юни и Извънредни Трансфери

Входрегистрация

Програма за Юни и Извънредни Трансфери
01 юни 2020

Уважаеми участници,

 

Програмата за срещите през месец Юни е качена на сайта. Молим всички да се запознаете с нея като в това число - насрочихме административно някои от отложените срещи във Втора Лига Б. Имаме да направим някои уточнения със Спортна София относно месеците Юли и Август - поради това програмата за тях ще бъде готова до Вторник (02.06.2020 г.). Целта е в тези два месеца да изиграем 6 кръга, разпределени в късните часове, за да можем двата дълги уикенда през Септември да ги пишем като почивни и да завършим сезона на 03-04.10.2020 г. с баражите и награждаването. Стремим се към тази дата поради теоретичната възможност спортните мероприятия да бъдат спрени отново през есента.

 

Също така ви уведомяваме, че предвид ситуацията взехме решение да олекотим правилата за извънредни трансфери като считано от днес, можете да правите извънреден трансфер като замразите или разкартотекирате двама души (вместо досегашните четири). Това правило ще остане в сила до 31.08.2020 г. В последните два кръга, няма да можете да правите извънредни трансфери (както е и по регламент).

 

С някои други подробности по провеждането на срещите, ще ви запознаем в рамките на следващите няколко дни. Очакваме ви с нетърпение на Спортна София в предстоящия уикенд! 

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Дир.БГ
Мачове: 0
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Пий Си Мани Я
Мачове: 1
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow