Skip to content
Начало arrow Новини arrow Подновяване на първенството

Входрегистрация

Подновяване на първенството
25 май 2020
Уважаеми участници,

Информираме ви, че след почти три месеца пауза, планираме първенството в сезон 2019 / 2020 г. да бъде възобновено на 06.06.2020 г. Планът е валиден и за трите лиги, като за момента можем на 100% да потвърдим подновяването в Трета Лига! За срещите във формат 8+1 все още чакаме потвърждение от спортния комплекс.

Отборите в Първа и Втора Лига също да се готвят за 06.06.2020 г. като ще потвърдим това във възможно най-кратки срокове. Планът е сезонът в трите лиги да се доиграе изцяло съобразно програма, която в момента изготвяме. Молим да ни дадете малко време! Ще се чуем и с всеки отбор поотделно за потвърждение, че имате възможност и желание да продължите участие.

Към момента планираме да се играе през Юни, Юли и Септември, а новият сезон да започне директно през месец Октомври 2020-та година. При желание на отборите е възможно да изиграем и два кръга през Август, използвайки САМО вечерни часове, когато времето е по-хладно. Това би позволило нормална почивка през зимата на 2020-та година.

Молим да проявите малко търпение относно въпроси за точната програма, трансферни прозорци и т.н.
 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Скуадра Олд Бойс
Мачове: 1
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: ФЕН
Мачове: 19
Голове: 4

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow