Skip to content
Начало arrow Новини arrow Проучване за футболен турнир в Етрополе

Входрегистрация

Проучване за футболен турнир в Етрополе
16 май 2020
viber_image_2020-05-12_07-43-04.jpg
Уважаеми участници,

Макар в момента футболните страсти да са силно замрели, ние не сме спирали да работим и да се готвим за момента, в който ще можем отново да спортуваме заедно. Бихме искали да ви уведомим, че благодарение на усилията на Методи Данев и със съдействието на Община Етрополе планираме организиране на футболен турнир в гр. Етрополе, когато обстановката и законът го позволяват. 

На този етап не можем да дадем много конкретика, но се целим към месеците Септември или Октомври, ако тогава епидемията е приключила. Пускаме това съобщение, за да проверим нагласите сред вас и дали бихте имали желание за участие в такъв турнир. Както и в предишните подобни надпревари - планираме турнирът да се проведе от Петък до Неделя и да включва две нощувки в града. Изображения на базата можете да видите тук. 

В организацията активна роля има Методи Данев, затова ако имате нужда от повече информация - можете да се свържете с него. Моля да имате предвид, че финанси, точни дати, както и формат на турнира - няма как в момента да уточним предвид ситуацията. Сондираме вашите желания, за да знаем дали има смисъл да продължаваме с организацията или не като при бройка по-малка от 9 отбора, турнирът не би имал голям смисъл. Моля отборите, които имат интерес - да гласуват в Съвета на Представителите.

 

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Скуадра Олд Бойс
Мачове: 1
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: ОЧЗ Меджик
Мачове: 15
Голове: 4

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow