Skip to content
Начало arrow Новини arrow Съобщение относно турнира

Входрегистрация

Съобщение относно турнира
11 април 2020

Уважаеми участници,

 

Напоследък доста хора ни питат какви са плановете за турнира предвид извънредната ситуация. Поради това решихме и да обявим как виждаме нещата към момента:

 

1. На този етап нямаме никакво намерение да анулираме сезона, да обявяваме служебни шампиони и т.н. Нашето виждане е, че сезонът трябва да се доиграе, но как, кога и при какви условия - на този етап няма никакъв смисъл да коментираме! За наш късмет - ние нямаме срокове за участие в европейските клубни турнири :-)

 

2. Мачове от турнира ще има тогава, когато провеждането на аматьорски спортни мероприятия на открито е официално разрешено. Докато това не се случи, всякакви полемики и обсъждания са просто загуба на време.

 

3. На всички ни се спортува и на всички спортът ни липсва, но докато нещата не се върнат към нормалност, призоваваме ви да спазвате условията на извънредното положение. Спортувайте вкъщи, за да можем после да се разминаваме спокойно на вратата на Спортна София и да не се превърнем във Форумната Дебелига.

 

4. Разговаряхме със Спортна София на няколко пъти. Към момента те извършват козметични подобрения по комплекса (сменят мрежи, боядисват врати и т.н.). Както можеше да се очаква, силно вероятно е обявените планове за подмяна на тревната настилка да претърпят отлагане предвид ситуацията. Имаме обаче уверение, че теренът ще бъде поправен, така че да не е опасен за нашето здраве (дупките, ще бъдат запълнени с настилка).

 

5. Ние използваме времето, в което няма срещи от турнира, за да работим активно по още нови функции на сайта и до средата на месец Май очакваме да сме готови с неговата mobile-friendly версия! 

 

Бъдете здрави, пазете се, поддържайте форма вкъщи и дано по-скоро се видим на терена! 

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: Скуадра Олд Бойс
Мачове: 0
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: ФЕН
Мачове: 17
Голове: 3

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow