Skip to content
Начало arrow Новини arrow Чоче, пак ли?!? Или - анализ на трансферите във Втора Лига

Входрегистрация

Чоче, пак ли?!? Или - анализ на трансферите във Втора Лига
12 март 2020

Вторият полусезон започна, а за Втора Лига - това се случи още в средата на месец Февруари. Началото на нещо, обикновено е край на друго, а в нашия случай - с началото на полусезона настъпи краят на трансферния прозорец. Специално за вас подбрахме някои от най-интересните трансфери, които бяха извършени във Втора Лига по време на зимната пауза, а такива не липсваха!

Едни са познати само за по-старите пушки в Лигата, а други - правят ясно впечатление дори с невъоръжено око. Ето ги и тях:

   

4. Трол Тийм взе Виктор Иливанов (Trent71)
 Виктор Иливанов се завърна, там откъдето започна всичко. Под рамката на вратата има записани цели 94 мача във Форумната Лига от 2014 година до днес. Дебютира именно с отбора на Трол Тийм, последваха трансфери в Цифра Злина, ФенМания и Роко СФ, само за да се "прибере отново у дома" при Тролчетата. С опита си на малкия и на големия терен всички в отбора се надяват да им помогне в борбата за оцеляване във Втора Лига.
"Трента" остава играч на Роко СФ в Трета Лига, поради специалния статут на отбора.

1534vik1.jpg

 

 3. Хулиганите прилапаха Тодор Георгиев и Асен Кукушев
 Последният в класирането на Втора Лига Б отбор на Хулиганите се възползва от катаклизмите във ФК ГлоБол и взе в пакет известното дуо на "зелените" - Тоши и Кукушев. Дали ще продължим да се наслаждаваме на видеата и новините, които двамата пускаха покрай Форум Лигата не знаем, но безспорно трансферът на най-известния форумен музикален изпълнител представлява интерес. Двамата ще трябва да дадат всичко от себе си, за да помогнат на новия си отбор в битката за оцеляване, за да не се върнат отново на малкия терен, който току-що напуснаха.
(*Хулиганите към днешна дата записаха 3 поредни победи и дръпнаха с 4 точки пред последния)
2018ksf.jpg1903tosh.jpg

 

 

2. Боян Атанасов се завърна във Форум Лигата
 Боян е познат за всеки, който има поне няколко сезона в Лигата. Започвайки преди точно 10 години с екипа на Арсенал България, г-н Атанасов направи "име" в нашите среди, записвайки 145 мача в турнира, почти всички от които с екипа на симпатичния отбор на Булфлийт Тийм. След разпадането на Булфлийт през 2018-та година, Боян се отдаде на малко почивка, но ето че вече е готов да се завърне на терена, обличайки отново бял екип - този път на Ливърпул България. В негово лице Ливърпул се подсили сериозно в битката за промоция в Първа Лига, тъй като Боян е известен със своята острота и креативност в предни позиции, донесли му 49 гола на големия терен в турнира. Радваме се да видим Боян отново по терените на Лигата и му желаем здраве и успех!

bojan.jpg

 

 1. Добромир Кротев се завърна в Клуб Ф1
 Безспорно трансферът, който привлича най-голямо внимание тази зима. Чочката пак го направи и смени отбора си за седми път, с което безспорно държи рекорда по този показател в Лигата! За разлика от другите години обаче, Чочо за пръв път се връща обратно в отбор, в който е играл. След повече от 200 мача в Лигата, Добромир взе решение да напусне Първа Лига, където защитаваше цветовете на Шисел и да се завърне при добрия си приятел Михаил Гешев в отбора на Клуб Ф1. Желаем успех на Чочо по футболните терени и в един или друг момент - го очакваме пак в тази рубрика.

777.jpg

 

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Отбор: ФВ Тийм
Мачове: 1
Голове: 0

Случаен профил

Отбор: Пий Си Мани Я
Мачове: 4
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow