Skip to content
Начало arrow Новини arrow Летният турнир навлезе в решителна фаза

Входрегистрация

Летният турнир навлезе в решителна фаза
09 август 2019
summer_cup_2019_-_bracket.png

Дните си отминават, а до началото на новия сезон остават точно един месец и три дни. Междувременно обаче, някак тихомълком, си тече летният турнир, в който 12 отбора се потят в летните жеги (без значение дали на терена или на пейките отстрани). Те и останалите 40 отбора в Лигата се потят, просто щото е толкова топло, че където и да си - тоя проблем е неизбежен. В случая обаче става дума за 12-те смели отбора, избрали да поддържат форма и през лятото. Та... груповата фаза на турнира приключи, дойде време за елиминациите и макар всички резултати да ги има на сайта (о, йе!), решихме да ви поразкажем какво се случи до момента.

След само три уикенда, шампионът в новото издание на летния турнир ще бъде ясен, като това все още може да е и носителят на трофея от предната година - а именно - Нелепите! В своята Нелепост те всяка седмица имат трудност да решат дали да дойдат с бял или син екип, но пък футболно до момента им се получава и те завършиха на второ място в Група B. Апропо - група B се оказа супер драматична като с изключение на Лозенските Гадове (сборния отбор на Лозенец Ол-Старс и Гад.БГ), които пометоха всичко по пътя си, другите отбори направиха страшна въртележка и се събраха в три точки. Късата клечка изтеглиха момчетата от Клуб Ф1 и ФК Трепни, които продължават в групата за разпределение на 9-то - 12-то място.

В група А нещата бяха по-спокойни като отборите на ФК Форум ЦСКА, ФМБългария, ФВ Тийм и Физиозона продължиха към елиминациите, а ТролБол и ФФКХардуерБГ Оувърклокърс ще правят компания на Ф1 и Трепни в долния поток. Междувременно, ако Тролбол не бяха в група А, то спокойно можеше да я кръстим група Ф, щото всичките отбори в нея започват с тази буква 

Така след купища коректни и горещи мачове, идните три дни предстоят 1/4-финалите в турнира, а ние своевременно ще ви уведомим какво се е случило в тях. Напомняме, че в турнира няма отпадащи отбори и всички ще играят мачове до самия край.

Пълна информация за елиминационната фаза можете да намерите тук

 
< Предишна   Следваща >

Звезден рожденик

Днес никой не празнува

Случаен профил

Отбор: Легендите
Мачове: 0
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow