Skip to content

Новини

Начало arrow Зимна Купа 2019

Входрегистрация

Зимна Купа 18/19
22 декември 2018

 

 • Групова фаза


 • Елиминационна фаза

 • Регламент на турнира:

  --> Участие в турнира вземат 24 отбора.

  --> Срещите се играят във формат 5+1 играча, с изключение на мачовете от 1/4-финалите, 1/2-финалите и финала на турнира, които ще се играят във формат 8+1.

  --> Всяка среща протича в 2 полувремена по 35 минути.

  --> Срещите ще се проведат на игрищата FC Via - http://www.fcvia.com , с изключение на 1/4-финалите, 1/2-финалите и финала на турнира, които ще се изиграят на комплекс Спортна София

  Етапи на турнира: 

  --> Етап 1 - Групова Фаза: 24-те отбора се разделят с пълен жребий в 4 групи по 6 отбора. В продължение на пет седмици отборите във всяка група ще играят всеки срещу всеки.

  --> Етап 2 - Елиминации: Първите два отбора от всяка група продължават на 1/4-финалите във формат 8+1. Останалите отбори отпадат от турнира като ще получат точки за ранглистата на Форум Лигата съгласно това дали са се класирали на 3-то, 4-то, 5-то или 6-то място в групата си.

  -->  Всеки отбор ще изиграе по минимум 5 мача в турнира. Жребият за 1/4-финалите ще включва поставени и непоставени отбори съобразно класирането (отбор победител в група ще играе срещу отбор, завършил на второ място в група. Два отбора от една група няма да могат да играят един срещу друг.) 
 

Звезден рожденик

Отбор: Дир.БГ
Мачове: 8
Голове: 1

Случаен профил

Отбор: ЯМК Симитли
Мачове: 3
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal