Skip to content

Новини

Начало arrow Зимна Купа 2018

Входрегистрация

Зимна Купа 2017/18
11 януари 2018

 

Регламент на турнира:

--> Участие в турнира вземат 24 отбора.

--> Срещите се играят във формат 5+1 играча, с изключение на мачовете от 1/4-финалите, 1/2-финалите и финала на турнира, които ще се играят във формат 8+1.

--> Всяка среща протича в 2 полувремена по 35 минути.

--> Срещите ще се проведат на игрищата FC Via - http://www.fcvia.com , с изключение на 1/4-финалите, 1/2-финалите и финала на турнира, които ще се изиграят на комплекс Спортна София

Етапи на турнира: 

--> Етап 1 - Групова Фаза: 24-те отбора се разделят с пълен жребий в 6 групи по 4 отбора. В продължение на три седмици отборите във всяка група ще играят всеки срещу всеки.

--> Етап 2 - Елиминационна Фаза: Първите два отбора от всяка група, както и 4-те най-добри трети отбора продължават на 1/8-финалите и оформят горен поток, в който ще се разпределят местата от 1-во до 16-то (загубилите отбори продължават да участват). Останалите 8 отбора ще се разделят на две групи по четири отбора спрямо класирането си и ще разпределят местата от 17-то до 24-то в долен поток.

-->  Всеки отбор ще изиграе по 7 мача в турнира. Жребият за 1/8-финалите ще включва поставени и непоставени отбори съобразно класирането (6-те победителя в групите и двата най-добри втори ще бъдат поставени).  
 

Звезден рожденик

Отбор: ТТЕК
Мачове: 7
Голове: 2

Случаен профил

Отбор: Хулиганите
Мачове: 17
Голове: 0

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal