Skip to content
Начало

Входрегистрация

Спонсори и партньори PDF Печат Е-мейл
22 август 2005

 

Българската Футболна Лига на Интернет Форумите е най-атрактивното и висококачествено фуболно първенство за любители в България.
През сезон 2016/2017 в лигата участват отборите на 40 от най-големите интернет форуми и електронни общества в българското интернет пространство. Повече от 700 играчи и многобройна публика се събира всяка седмица по-фуболните игрища на Столицата в продължание на 10 месеца в годината. Общо 26 кръга, повече от 400 мача и над 23 000 минути истински спортен дух и футболни емоции изживяват играчите и феновете на спорта всеки сезон.

Аудиторията, участниците и феновете на първенството са предимно работещи и активни млади хора, студенти и дори хора на средна възраст.

Сферата на работа на по-голямата част от участниците е свързана със информационните технолохии, като прекарват голяма част от ежедневието си във интернет и пред компютрите. Участницоте във футболната лига на интернет форумите са именно хора, чиито начин на живот е свързан със модерните технологии и интернет комуникациите. Всички участници във първенството пркарват голяма част от свободното си време, като членове на различни интернет портали, фен-клубове, електронни форуми, уеб игри, дискусионни сайтове и други форми на електронни общества.

Интернет страницата на първенството: www.forumsleague.org е сред топ 15 по посещения сред специализираните футболни сайтове в българското интернет пространство. Форума на лигата има над 2500 регистрирани потребители, а сайта реализира повече от 4000 импресии дневно. 

Медийните партньори на лигата винаги са сред най-големите спортни електронни медии в страната. През различните сезони на първенството лигата си е партнирала с голям брой елетронни портали, спелицализирани списания и вестникарски издания, както и радио и телевизионни медии.

Възможностите за спонсорство на футболната лига са ограничени във специализирани пакети, съответно Генерален, Сребърни и Бронзови спонсори в зависимост от размера и параметрите на спонсорското дарение. Форумната лига предлага огромно портфолио от възможности за реклама и брандиране на всеки аспект от спортната и електронна част на първенството.

За повече информация относно възможностите за подкрепа и партньорство, моля свържете се с нас на посочените координати в секция контакти .

 

Звезден рожденик

Отбор: Трол Тийм
Мачове: 9
Голове: 2

Случаен профил

Отбор: Олимпик Ракия
Мачове: 8
Голове: 0