Skip to content

Новини

Начало arrow Регистрация нови отбори

Входрегистрация

Регистрация нови отбори
22 август 2005

  Българска Форумна Футболна Лига

Приемат се заявки за участие за сезон 2022/2023 - до 01.09.2022 г.

 Изпращайте заявки за регистрация на електронен адрес Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите  или се свържете с нас на телефона в секция "Контакти"

  Регистрация на нови отбори
 
--> Всеки може да участва във Форумната Лига! Не е нужно да имате Интернет форум, за да участвате в турнира.
--> Всеки отбор, желаещ да участва в турнира, трябва да заяви участие като се свърже с нас на посочените координати. След като заяви участие, на отбора ще бъде направен специален раздел във Форума на турнира, в който бъдещите играчи на отбора ще трябва да се регистрират и да участват съгласно описаните по-долу условия за участие!
--> В случай че сезонът вече е започнал, подалите заявка за регистрация нови отбори ще бъдат поканени за участие в следващия турнир под егидата на Форум Лигата - Зимната Купа от Декември до Февруари или Летния Турни, който се провежда през Юли и Август.
--> Ако отбор от Форум Лигата прекрати своето участие, то някой от новорегистрираните отбори ще бъде поканен да го замени.

Условия за участие

1. В БФФЛ участие могат да вземат отбори, съставени от състезатели, които са потребители на Интернет форума на БФФЛ - www.forumsleague.org/forum 

2. Максималният брой играчи в един отбор е както следва:
2.1 За Първа и Втора Лига - 25 играча.
2.2 За Трета Лига - 23 играча.

3. Минималният брой играчи, за да може да съществува един отбор, е както следва:
3.1 Първа и Втора Лига - 14 картотекирани състезателя
3.2 Трета Лига - 11 картотекирани състезателя

4. Право на участие нямат играчи, които нямат регистриран профил в Интернет форума на БФФЛ.

5. Право на участие нямат играчи, които нямат навършени 16-години.

6. Състезатели, които са имали или текущо имат картотеки в системата на БФС (за А, Б, В групи и окръжните дивизии) имат право да участват в БФФЛ при следните условия:

6.1 За играч, картотекиран в А група на БФС - ако са изминали поне 10 години от края на сезона, за който е неговата последна картотека
6.2 За играч, картотекиран в Б група на БФС - ако са изминали поне 5 години от края на сезона, за който е неговата последна картотека
6.3 За играч, картотекиран във В група на БФС - ако са изминали поне 2 години от края на сезона, за който е неговата последна картотека 
6.4 Играч, който в момента е картотекиран, участва или е имал мачове в Окръжните групи на БФС - има право да участва в БФФЛ без ограничение.
6.5 В един отбор от БФФЛ може да има максимум двама играчи, които отговарят по членове 39.1 , 39.2 и 39.3
6.6 В един отбор от БФФЛ може да има максимум трима играчи, които отговарят по член 39.4

Правилата за участие, както и правилата на турнира са подробно описани в раздел "Регламент" на сайта и всеки отбор, който се регистрира е длъжен да е запознат с тях.

Изпращайте регистрациите на електронен адрес Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Ако имате въпроси, можете да се свържете с нас на посочените в секция Контакти координати.

 

Звезден рожденик

Отбор: Ментета FC
Мачове: 7
Голове: 2

Случаен профил

Отбор: Banda Bavarians
Мачове: 17
Голове: 3

We inform you that this site uses cookies to make sure our web page is user-friendly. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies..

More Information Allow
https://forumsleague.org/templates/ja_zibal